Uudet lakanat
Lupasin laittaa kuvaa niistä Quincyn pussilakanoista ja täältä tulee. Kirjeenvaihdossa kuulin myös, että Quincyn pitäjästä on tulossa isi, hih hii. Tästä vauvabuumista johtuen isi lupasi 10% alen tilauksista, jotka on tehty maaliskuun loppuun mennessä. Koodi: superäiti
Heh, hauskaa, kun isitkin hullaantuu vauvan tulosta eikä ole pelkästään meidän äiskien hulinaa.

I promised to show the latest Quincyn‘s bedlinens and here they are. I heard that Quincy’s owner will soon be a father, hih hii! Because of this baby boom he promised 10% discount on every product on his webstore until 31.03.2010. Code is: superäiti (= means super mother =))

2 thoughts on “Uudet lakanat

  1. Kauniit on lakanat.Ja ihanan innostunut tuleva isä :)Voi kun ois tienny ton koodin ennen ku tilasin omat lakanani, noh aina ei voi voittaa.

Leave a Reply