Helsinki vintage fairs


Eilen oli taasen vintagemessut. Olin jonossa jo vaille 11, kun aikainen lintu madon syö. No ei ollut etsimiäni matoja siellä. Muuta kivaa kyllä. Helsinki Second handillä oli mahtavat Wegnerin Y-tuolit messuhintaan 400 e/kpl, mutta ei nyt meillä ole tarvetta. M2 Design oli koristemaalannut hauskoja lautasia ja Loftiksella oli sööttejä lampunvarjostimia jonkun lastenhuoneeseen. Alakerrassa oli Mikko Helannon osasto, joka oli pullollaan fiftarileluja ja pikkupöytiä. Parasta alhaalla oli nuo vanhat kerholaukut. Jos Varpu oli yhtään vanhempi oisin ostanut tuollaisen. 25 e maksoi ja jos vielä myöhemmin haluaa, niin voi laittaa meiliä taru.kilpinen(at)wippies.fi. Kotimaista tekoa, hyvä, hyvä.
Yesterday I visited Helsinki vintage fairs. I was an early bird, but couldn’t find what I was looking for…Even though there was something else. Helsinki Second hand has two beautiful Wegner’s Y-chair, price 400 €/each. M2 Design has made cute plates and Loftis has cool retro lamp shades to kid’s room for example. Mikko Helanto sells those little tables from 50’s. Downstairs there was old style kid’s bags, 25 e, you can order those taru.kilpinen(at)wippies.fi.

10 thoughts on “Helsinki vintage fairs

  1. Voi vide, kun meni koko häpeninki ohi näin tammesterilaisena. Tommosta kerholaukkua juurikin mietin ja tuossa se sitten on. Thanks vinkistä.

  2. Mun nyt 28 v. veljelläni oli juuri tuollainen alimman kuvan sininen "jenkkikassi", mulla saman valmistajan punainen putkikassi. Teinivuosina käytin veljen kassia ahkerasti, ulkoilutin sitä mm. Tampereen YO-talolla "iltalaukkuna"… Sittemmin palautin kassin oikealle omistajalleen ja siellä se viikko sitten roikkui eteisen seinällä!

  3. Tällaiseen tapahtumaan ois kyllä niin mahtava päästä itsekin joskus osallistumaan. Lautaset ja kerholaukut on söpöjä.

  4. Suki, thank you for telling me about your camera! LOL sometimes the basic things are the best! You take lovely pictures with it! And I follow your blog every day ; ) I don't have so mych time to comment because of 8,5 months old Selma baby girl and my 2 cats. I'm so sorry for your sick cat! That is just heartbraking! Love design too and you have very good taste! So glad you write in English now! Take care! Agnes

  5. Voi tuossa yhdessä kuvassa on juuri sen tyylisiä pikkupöytiä, kun olen koittanut löytää kotiini. Tiedätkö onko Mikko Helannolla nettisivuja/kauppaa tms? Koitin googlettaa, mutten löytänyt 🙁

  6. Mulla oli pienenä tollainen punainen kassi joka oli ihan lemppari, siinä oli vielä sellainen hassu Tampere merkkikin. Olen koittanut etsiä sitä vuosikaudet, mutta minne lie hävinnyt. Byhyy. Toivottavasti joskus vielä löytyy.

Leave a Reply