Jättipisara


Marimekon sikahalvasta kankaasta syntyi jättiläispisara Vlle. Tämänkin täytteeksi laitoin sitä vanhan säkkituolin rouhetta. Karvaiset perheenjäsenet tutkivat taas kummissaan näitä äidin tuotoksia. Tuo vaalea kulta on se meidän sairastapaus. Vielä jaksaa innostua kultapieni. Nyyh.

I made this huge drop sack pillow from Marimekko’s sale fabric. The groats inside are from old sack chair. The hairy family members are curiois. The blond is the Kasperi, our very sick cat-dear. Poor boy, but still excited about new thing.

13 thoughts on “Jättipisara

  1. Hi there, I love your blog! I too am a mum of two little boys and love decorating, although I am not as crafty as you! I love our style and your little baby is adorable. Can you give me the names of any great Scandinavian interior decorating magazines? I love scandinavian style! You can email me on vivienne_edwards@hotmail.com Vivienne:)

  2. Upea jättiläispisara!! :)Haluaisin tiedustella aiempaan postaukseesi liittyen: onko Varpun pinnasänky uustuotantoa vai vanha kirpparilöytö? Kukahan on valmistaja? Olen yrittänyt jo pitkään metsästää saman tyyppistä pinnasänkyä ilman tulosta.. t. Inari

  3. Inari,pinnasänky on vanha kirppislöytö, se vain kunnostettiin meille.Kasperi on tuo vaalea pitkäkarvainen kaveri :'(Pisarayyny on ommeltu helposti kahdesta pisaranmuotoisesta palasta. Simppeliä!

  4. Voi kisulia. Oma koirani sairastui pari kuukautta sitten vakavasti ja ilman Viikin asiantuntevia lääkäreitä olisi varmasti autuaammilla metsästysmailla. Se huoli ja voimattomuuden tunne on kauhea. Voimia teille ja toivottavasti nautinnollisia päiviä kuitenkin vielä Kasperille!-T

  5. "Tämänkin täytteeksi laitoin sitä vanhan säkkituolin rouhetta." Eli suomeksi sanottuna teit siis säkkituolin. =)

  6. moro! iiiiihana säkkituoli. vanhusten vintillä viruu minun vanha säkkituoli ja vallan inspiroit minua tekemään samanlaisen nelivuotiaan muksuni vihreän fatboyn seuraksi. :)hmm. edelleen kuitenkin ihmettelen, että eikö tuossa ole mitään pohjaa? siis ihan vain kaksi pisaranmuotoista palaa ommeltu yhteen? kuva näyttää ihan siltä kuin siinä olisi pyöreä iso pohja. ja jo siihen tyssäisi mun ompelutaidot. :)-kaisu

Leave a Reply