TekstiilikaksosetMeillä tapahtuu nyt kamalasti enkä vielä voi laulella. Niin hyvää kuin huonoa. Huonoa se, että meidän rakas Kasperi-kissa, 11 v. balineesipoika on sairastunut todella vakavasti ja nyt on viimeiset viikot meneillään. Tämä on raastavaa, ei siitä se enempää täällä. Purin äsken kamerasta kuvia ja huomasin jotain mieltä kohottavaa. Meistä on Vn kanssa huvittavia Tekstiilikaksoset-kuvia. Varpusen naiset raidoissa ja palloissa, näyttääpä hauskalta.

It happens so much now at Varpunen-home. Good and bad. Can’t tell much yet, but later I will. Bad news is about Kasperi-cat. Our balinese boy, 11 years, is very sick and doesn’t have many weeks left. This is so sad. I took pictures from camera. There was funny thing to see. V and I are ‘The textile twins’ in quite a many photo, heh hee. Makes me smile!

5 thoughts on “Tekstiilikaksoset

  1. Minulla on myös kaksi kissaa, joten osaan jopa tuskallisen hyvin samaistua tilanteeseesi. Voimia. 🙁

Leave a Reply