Sukin design week, IIII


Vihdoin saapui Sukin Design weekin nettiostos. Ambiente Directin alesta täytyi tietenkin ostaa tuo maailman kaunein työpöydän valaisin, hinta kun oli vain 99 e (postikulut 29 e). Viikossa saapuvana mainostettu valaisin tuli 2 kuukaudessa. Sama oli aikanaan Hang it allin kanssa. Ei kannata odottaa nopeasti saapuvan.

Flosin T-Tab 128 e, Suomessa myydään ainakin yhdessä paikkaa hinnalla 225 e.

Finally I got one of the Suki’s design week shoppings. I found this Flos’s beautiful T-Tab table lamp at price 99 euros. (+ post cost to Finland 29 e). They said that package arrives in one week, but it took 2 months. Same was with Hang it all, don’t believe those arrive times.

Anyway Flos T-Tab 128 e, one shop here in Finland sells 225 e.

10 thoughts on “Sukin design week, IIII

  1. Kaunis lamppu. Aivan kuin teille tehty:) Ambientin kanssa minäkin taistelin tässä männä kuukausina. Toimitusaika alkoi olemaan juuri sen 2kk ja rohkaistuin huonolla lontoollani soittamaan perinteisen s-postittelun sijaan. Sovimme kauppojen peruuntumisesta, koska asiakaspalvelijan mukaan ko.tuote loppunut. Joopa. Rahoja odotin muutaman viikon. Otin kettuuntuneena yhteyttä Euroopan Kuluttajakeskukseen. Rahat ilmestyivät tililleni kahessa päivässä. Ei haluja asioida liikkeen kanssa enää.

  2. Ambientissä on kyllä halvat hinnat (etenkään kun täällä asuvana ei yleensä tartte maksaa edes postareita) ja hyviä tarjouksia, mutta asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa. Olenkin pakottanut miehen aina soittelemaan viipyvien tilausten perään ja saanut lopulta jopa "aivan erityisen upean korvauksen" eli 2% alennuksen. Joo.

Leave a Reply