Shoppailua

Eilen ja tänään käytiin hieman shoppailemassa. Lankesin jälleen kosmetiikkaan ihan vain purkin vuoksi. Kampin Marimekossa oli jotkut greisit kampituspäivät. Kankaita 6 e/metri ja nuo Sanna Annukan mukit 5 e/kpl. Pakkohan ne oli taas ostaa, kun ovat poistuvaa mallia. Ettei sitten kaduttas.
Kävin äsken vielä Ikeassa. Oletteko nähneet niitä ihania pallokankaita? Siis ihan mahdottoman kivoja. Otin valkopohjaista pallokuosia, ihan vaan inspistä tuonne odottamaan. Siellä ois ollut sellasta tosi hyvän väristä perusvihreäpohjaista ja keltaista, mutta nyt saa hamstraaminen riittää.

Yesterday and today we were shopping. I bought some cosmetic just because of beautiful bottle. Kamppi’s Marimekko have a grazy sale days, some of Marimekko-fabrics 6 e/m and these lovely Sanna Annuka’s mugs 5 e/piece. Sure I bought those because I heard that they are ending it.
I just came from Ikea. Have you already seen those lovely dot-fabrics? I bought this white-blackne, but there was also very nice green and yellow.

5 thoughts on “Shoppailua

  1. Voi hitsi kun olis tiennyt, että kampista sais noi mukit noin edullisesti! Oon niin pitkään noita kuolannut, mutta en ole raaskinut ostaa. Ihania mukeja 🙂

  2. Hihii, samoja laareja kävin tänään tonkimassa. Ihanuuksia oli mutta olin tiukkana vaikka huonoa teki. Ihana tuo jättipisara.

  3. Oulussakin myytiin mukeja vitosella. Ostin joulun aikaan kummilapsille, yht. 6 kpl, mutta halvalla pääsin sillä kertaa!T.Hannele

  4. Pallokankaita, jee! Pitäis päästä pitkästä aikaa i-kauppaan.. onneksi saamme myymälän kesäkuussa(?) myös tänne Tampereelle. Viime syksyn kamituspäiviltä hamstrasin kans kankaita, odottavat vielä ompelemista nekin.

  5. I really really ♥ your blog! All the white with the coloursplashes. Anyway, the cleaninglotion you show in the nice bottles, where did you get them? I mean the brand. I'm living in Stockholm.Have a good day!

Leave a Reply