Tripp trapp
Aamuvirkku Varpunen (liian lyhviksi käyneissä yöpuvun lahkeissa) esittelee nyt uuden syöttötuolinsa. Saimme tällaisen valkoisen Tripp trappin, jota neitokainen ei nyt kaada eikä pääse siitä omin voimin ylös kiipeämään. Ja tuolissahan on parasta, että se kasvaa ja muuntuu sitten vuosien mukana. Nyt meillä on se babysetti siinä ja söötit elukkapehmusteet. Juhlaan sitten hankittiin myös ne mustavalkopallolliset pehmusteet. Erittäin hyvä sanon minä!

Early bird V (with her too short sleepwear) presents her new high chair. We got a white Tripp trapp and the best is that chair won’t fall down and baby can’t climb up from it. And the chair grows with a children. Now we have a baby set with cute animal covers. Partytime we have cool black and white dot covers too. Very good!, I say.

13 thoughts on “Tripp trapp

  1. Meidän on pitänyt hankkia sama tuoli. Menin sitten lukemaan monesta paikasta, kuinka valkoisen maali hilseilee. Ja tietysti juuri valkoisen tahtoisin, en muuta väriä. Nyt arkajalkana harkitsen muita vaihtoehtoja, kohta on kiirus. Ainahan voi toki reklamoida, mutta on siinä oma vaivansa. Satuitko selvittelemään tätä asiaa tuolia hankkiessasi? Jos ne olis vaikka tehneet ongelmalle jotain…

  2. Meillä on Artekin syöttötuoli ja tykkään ulkoisesti tosi paljon, mutta samalla tuoli on maailman epäkäytännöllisin: istuinosa on niin laaja, että siitä pääsisi vaikka aikuinen omin neuvoin seisomaan. Tripp trapp on tosi hyvä. Mäkkärissä testattu 🙂 Ekan kohdalla ei vaan tajuttu ja tietty oikein mistään mitään. Mutta eikös teillekkin tämä ole toinen tuoli 🙂

  3. I love this one too, My Selma (8 months) has one in black and same seat with animals. I just love your pictures they are allways so bright. Can I ask you what kind of camera do you use? I have one Nikon D90 but I'm just learning how to. Greedings from Sweden /Agnes

  4. Ruokapöytä on vanha kirpputorilöytö, siis Askon vanhaa tuotantoa, sellainen lasikuituinen. Mun pitäs muistaa, mutta en nyt sitä nimeä tai suunnittelijaa.Tripp Trappista. Valkoinen maali on kestänyt ainakin viikon, kassotaan kuinka käy. En ollut kuullutkaan sellasesta kulumisongelmasta. Päälliset on ihan Stokken valikoimasta, niillä on tosi monia vaihtoehtoja!Pyjama on ihan Lindexiltä sellaisesta kahden setistä, toinen raidallinen…nuo pilvet valloitti tietenkin. = Pyjamas is from Lindex, sold with striped one in two pack.Agnes…i have very basic Canon IXUS 950 IS..old, but works fine. Just need to know few buttons about it 😉

  5. Meillä on veljen kastelahjaksi saatu, nykyään 18-vuotias tripp trapp -tuoli, joka palvelee nykyisin mummolassa serkkujen (4kk ja 2v) käytössä. Kulumajälkeä pikkusen, mutta ei mistään ole rikki!

Leave a Reply