Suussa sulavaa ihmettä


Tänään tapahtui meillä isoja mukavia asioita! Salaisuutta jälleen hetki pimitetään, mutta ehkä jo ensi viikolla lisää. Juhlan kunniaksi ostettiin Varpulle säkillinen maissinaksuja. Huomenna vauveli täyttää 8 kk ja neuvolan lapun mukaan sormiruokailu saa alkaa. Olin vähän villi ja tuikkasin jo yhden raksun käteen. Vastaanotto aluksi epäilevä, mutta loppuviimeeksi erittäin tyytyväinen. Varpu käytti hampaitaan kuin vanha tekijä!

Today happened big and very nice things at Varpunen-home. I’ll keep the secret untill next week – then more you to know. Anyway we celebrate this happening with big bag of corn snacks. Varpu got her first ever snack! First she was little bit suspicious, but after it very satisfied! Varpu used her teeth as a big girls!

20 thoughts on “Suussa sulavaa ihmettä

 1. Hienoa Varpu 🙂 Maissunaksut on loistava keksintö. Neuvolan ohjeistukset ovat kyllä niin käsittämättömiä välillä, siellä ei tunnuta olevan ihan tässä päivässä. Sormiruokailu on suositeltavaa heti kun aletaan antaa kiinteitä, ja monessa tapauksessa erittäin hyvä ja lapsilähtöinen ruokailutapa :)Lisäinfoa mm. täältä, paljon hyödyllistä tietoa asiasta: http://www.bebesinfo.fi/sivu.php?artikkeli_id=323

 2. Maissinaksut on ollut hitti meilläkin. Toimii loistavasti myös esimerkiksi pitkällä automatkalla, kun muistaa vaan ottaa mukaan kosteuspyyhkeitä pienten tahmaisten sormien pyyhkimistä varten 🙂

 3. Teillä on niin kiva blogi! On niin ihana lukea toisesta vallattomasta vauvasta kun kotona melkein saman ikäinen.Ja Naksut on meilläkin lemppareita! Tosin meillä niitä ollaan syöty itse jo 5kk lähtien..=Dt. Kerttu

 4. Jees,Noi maissinaksut on pelastanut meijän perheessä monta kriittistä hetkeä, kannattaa jatkossa pitää aina muutamia purkissa mukana.Ihana toi Aarrekidsin huppari.

 5. "Neuvolan lapun mukaan sormiruokailu saa alkaa" pisti hymyilyttämään=D Luen blogiasi päivittäin ja TYKKÄÄN!

 6. Maissinaksut on meillä superpop. Tänään tosin ihan parasta oli kaluta ruisleivän palasta. Taitaa taas olla tulossa poskihampaita.Fanttiesi innoittamana mä tein possuja, btw.

 7. Meidänkin tyttö maistoi eilen ekaa kertaa maissinaksuja. Vaikka täyttikin vasta 7kk…Mikäs syöttötuoli teillä nyt sitten on käytössä?

 8. Istuuko Varpu Brion Sit-syöttötuolissa, vai kattelinko ihan väärin? Meille on sitä harkittu, oisi tosi kiva kuulla käyttökokemuksia! Jos se siis on se..hehhehKiitos ihanasta blogista = )

 9. Hips! Aiotko palailla töihin äippäloman jälkeen vai jatkatko kotosalla? Jos saa udella…ihan sillä vaan, että saadaanko edelleen nauttia blogista näin päivittäin 🙂 noh, toivottavasti ehdit postailla jossain määrin vaikka töihin palaisitkin, pidän niin blogistasi!!

 10. Kukkuu kaikille.Meillä on nyt siis uusi Tripp Trapp, olenkin unohtanut kertoa tästä. taidan lähipäivinä postailla siitä. Nuo maissit jutut on huippuja. Liikuttavaa, kun varpu nakertaa niitä, niin se näyttää ihan isolta tytöltä, hih hii.Hei Anonyymi (työnantajaniko?;)) heh hee. Syyskuussa on hyvä aika palata jälleen töihin, kun kesälomat on lomailtu ja kotieläinpihat kierrelty. Ja koitan kirjoitella blogia toki siitä huolimatta, vaikka vauva-arki saattaa muuttua kiireisen äidin arjeksi. Olkaa sitten armollisia =)

 11. Voi, mahtavat kuvat! olen kuullut maissinaksuista pelkkää hyvää ja eilenkin eräs pikku-ukko meillä kyläillessä niitä naposteli. Kuulemma auttavat mooonessa tilanteessa. Eiköhän noita meilläkin rouskutella sitten muutaman kkn päästä 😀

 12. Noi naksut on kyllä tosi mahtava keksintö ja suht terveellinenkin! Monta kiukustumista on niillä saatu rauhoitettua. Kuopukselle annoin ensimmäistä kertaa naksuja samaan aikaan kuin kiinteitä alettiin maisteleen 4kk iässä. Vielä kun tähän mahtavaan tuotteeseen liittyy pieni perheyritys naapurikunnassani Kiimingissä täytyy tuotteita aina buffata 🙂

 13. Suki kiltti, auta naista mäessä!Mistä olet tilannut / ostanut upean teippivalikoimasi? Voitko suositella jotain kauppaa / paikkaa? Nyt olisi tärkeä tuunausprojekti edessä, mutta tuloksettoman etsinnän jälkeen pakko kääntyä puoleesi :)Suuret kiitokset hienosta blogista. Ilo seurata!Terveisin,Hansku

 14. Hansku,teippejä olen tilaillut eripaikoista netistä, Tas-ka on ihana sivusto, sitten tuo http://www.shinzikatoh.com/ ja sitten kehysteippi on Droog Designilta, yksiväriset Ikeasta ja noita inkakuosisia en nyt muista, mutta kun muistan niin kirjoitan =)Onnea teippijahtiin. I <3 teippi!

Leave a Reply