Nuhanenä ja Quincy
Lohduttakaa nyt äidit toista mäessä. Onko muillakin tätä jatkuvaa lapsen flunssaa ja turssaamista? Ennen puolen vuoden ikää ei mitään ja sitten alkaa hirveä hulabaloo. Meillä on nyt alkamassa viides viikko, sisältäen yhden korvatulehduksen ja neljä lääkärikäyntiä erinnäisissä paikoissa. Nuhaa, rohinaa, yskää, räkää, tukkosta, vetistä, ihan kaikkee. Yksi lääkäri lohdutti, että kun nyt sairastaa, niin on sitten koululaisena terve.


No onneksi nuhanenän päikkäreitä lämmittää nyt uusi huopa. Niitä Suenosin pussilakanoita (meillä ne jääkarhu ja jätski) saa nyt suomalaisesta nettikaupasta. Sieltä myös tuo huopa ja yhdet kolmannetkin lakanat, jotka esittelen later. Nuo on niin nameja! Tuo harmaa tuolla huppu päässä on V, vieressä meidän vanhin ja karvasin lapsi Api.


Mothers, help me please! Is there any other who’s baby is having a flu all a time? V was so healthy untill she turned 6 months. Then started this terrific hulabaloo. We are now entering fifth week, including one otitis and four doctor visits. Rhinitis, stuffy and cough 24/7.
Fortunately new blanket warms our afternoon nap. Now you can get those fabulous Suenos bedlinen (we have those a polar bear and ice cream) from Finnish online store. That felt is also from there and third bedlinens which I show you later. That gray hooded girl is V next to Api, our the oldest and hairiest child.

19 thoughts on “Nuhanenä ja Quincy

 1. Meidän pikkuruisella on myös usein kuumeetonta räkätautia, mutta olemme päässeet ilman korvatulehduksia. Annan päivittäin tytölle (nyt 10 kk:n ikäinen) Biolatte-nimistä maitohappobakteerivalmistetta. Suosittelen lämpimästi! Monen tutun tehokeino tauteja vastaan.

 2. Onko teilläkin miellytty tuohon keltaiseen kivaan narunpätkään? ;)Meillä se on ollut jo hetken ihan ykköslelu! En vaan tiedä miksi se koliseva ja painava kirahvi roikkuu siellä narun toisessa päässä? 😀

 3. just bloggasin lähes samasta aiheesta->lasten sairastelu. Meillä on ny Oliver (6kk) osastolla kovan limaisuuden ja hengitysahdistuksen takii.Jaksuja!

 4. Kyllä sitä tautia vaan näin talvella varsinkin tuntuu riittävän kyllästymiseen asti 🙁 Meillä on korvatulehduksilta vältytty, mutta naapurin poika sairastaa niitä vähän väliä vaikka korvissa on jo putketkin. Pikaista paranemista Varpulle ja toivotaan, että kevät tulee pian 🙂

 5. Our doc said, its pretty normal for a child to have up to 8 infections in the first 12 months. But its also normal for a mother to be concerned 🙂 get well soon!

 6. Meidän lapset on olleet tänä talvena yllättävän terveitä, jotain pientä nuhaa on ehkä ollut, mutta onneksi ei ainakaan mitään kovia kuumetauteja toistaiseksi (koputan puuta…kopkopkop) Viime talvena ipanat puolestaan sairasti ihan koko ajan ja se ihan koko ajan oli oikeasti koko ajan, koska kun yksi parantui toinen aloitti jne. Eihän ole allergiaoireita? Meillä oli nimittäin aiemmin koira ja nuorimmaisemme oli tosi kipeänä monesti ja iho karmeassa kunnossa. Allergiakokeissa ei näkynyt mitään. Vaan kun koira muutti toiseen kotiin jäi sairastelut ja ihokin parani silmissä.

 7. Voi pikkutipusta:( meillä meni viime syksynä 7viikkoa sairastellessa vähän väliä-nyt onneksi ollaan oltu ilman flunssatauteja *kopkoppuuta*. Ai nyt on Q avautunut–kävin siellä kurkkimassa vähän väliä alkuvuodesta ja unohdin jo koko jutun. Paranemisia!

 8. Tää talvi on niin kovin pitkä ja nyt kun sataa vähän väliä, sitten sää lämpenee ja jälleen tulee tosi kovat pakkaset, niin ei ihme kun tauteja vaan tulee ja tulee.Hyvä jos ehtii parantua kun seuraava tauti kolkuttelee. Meillä ei niinkään lapset oo sairastellut, mutta minä olen. Kärsin kovasti tällaisista talvista ja olen ollut lapsesta saakka ihan samanlainen flunssailija. Olen sairastellut juuri saman kuuloisesti kuin teidän Varpunen ja totta tosiaan kouluiässä sitten helpotti niin, että en ole ollut kertaakaan ala -tai yläasteelta pois. Jos sairastin, niin sairastin lomilla tai viikonloppuisin.Lapsuudessa, silloin pienenä 6 kk – 6 vsairastin kaikkea mahdollista korvakierteestä jatkuviin virtsatietulehduksiin. Se oli kovaa aikaa niin vanhemmille kuin minulle, mutta sitten sain paljon terveitä vuosia :).Esikoiseni on kärsinyt samalla tavalla kuin minä pienenä, jatkuvista flunssista ja korvatulehduksista, infektioastmasta, jne. Nyt alkaa helpottamaan kun hän on kuusivuotias :).Toivon kovasti, että teilläkin elämä helpottuu!Ja paranemista Varpuselle! ♥

 9. Sisustuskärpänen, juu, heh. Ihanaa, kun muillakin tykätään. Tuo naru kilpailee FP:n lelupuhelimen punaisen kanssa. Molempien nykertäminen nukuttaa takuu varmasti =D

 10. Paranemisia sinne <3Täälläkin on räkäilty kuumeella ja ilman, vaikka muuten ollaan onneksi säilytty jota kuinkin ilman sairastelua.Pitääpi heti mennä kurkkimaan tonne quincyyn!

 11. Aivan mahtava Blogi! Meillekin saapui taas kerran yskä ja nuha,ehkäpä tuo uusi sienihelistin piristää pientä flunssailijaa,Frida kiittää kovasti ja lähettää Varpulle pikaista paranemista.Tervetuloa kylään kun paranette.Jaksamista!

 12. No, voi kurjaa! Pientä Varpua nyt kunnolla koetellaan, kun kaiken maailman pöpöt iskee. Kun Nooalla tuli kaks wee-mittariin, niin sairastelutkin väheni. Taitaa olla hänkin sitten koulussa superterve, hyvä hyvä!Voimia sinne ja jaksuja!Minna ja Nooa Hermannista

 13. oh poor varpu! has any doctor suggested probiotics?? they did wonders for my child when she was really sick every single month. keep chest and belly warm all the time, especially during diaper changes.Good luck! i feel for you

Leave a Reply