Toimistohiiri

Vn aamupalan lomassa järkkäilin kodin paperit. Me ollaan todettu parhaaksi muovitaskut, joihin liput ja laput on helppo sujauttaa arjen lomassa. Rei’itetyt paperit ja mappikansiot vaativat aina enemmän puuhaa, koteloon sujahtaa sekunnissa. Tänään sai Vkin oman kotelon. Nimilaput tulevat vielä tietenkin, mutta yksityisyyden rajoissa esittelen teille blankkoina.

Ja rakastan sinua maailman paras mies. Kiitos ihanasta ystävänpäiväkukasta. Pus.

This morning I organized our important papers same time when Varpu had her breakfast. After different solutions we think that those carboard cases and plastic envelopes are the best. It’s much easier to put paper into those than bunch and put to a binder. Today V got her first own case. I will add our names for sure, but those I keep secret from you.
And I love you the world’s best husband. Thank you for the Valentines day flower. Kiss.

14 thoughts on “Toimistohiiri

  1. Hihii, ihanaa kun jollain on ihan sama systeemi kotitoimistossaan kun mulla! Just kun laittaa tonne muovitaskun oikeaan yläreunaan tuon aiheen, niin on helppo plärätä koteloa, kun sen ottaa hyllystä. Lisäksi olen laittanut mitä kukin kotelo sisältää tuohon matalampaan päätyyn, jonka tietty kääntää seinään päin, ettei harmoninen valkoinen lehtikotelorivi järky 😀 T. Very duhainen Hoo

  2. Kiitos vinkistä! Mä oon aika takussa näiden rumien mappieni kanssa :/ Pitkään olen pohtinut helppoa ja näppärää tapaa säilöä tylsät paperit, jotka kuitenkin on oltava tallessa. Loisto idea! :)Hyvää maanantai päivää Varpuselle!

  3. Organisointia hmmm i like it. Mulla on kolme sellast suht tyylikäst pahvista riippukansio laatikkoa, yks lapsille, yks meille ja yks kodin papruille. Toimii tosi hyvin kun jokaisen lovikon pällä lukee mitä sisältää. Sit kun niis on kannet ei pölyynny paprut ym. Ihana se sun palli. Ja oon vähän kade kun mieheski pitää noist kirppiksist. Mä saan kierrellä ihan rauhas kolmen lapseni kans niitä 🙂

  4. Voi miten siisti tapa järjestellä paperit. Kun töissä täytyy pyöritellä papereita niin en millään jaksais tehdä sitä kotona. Jospa ottaisin sinusta mallia ja heti kun inspiraatio iskee… Pois hyllystä mapit ja tervetuloa muovitaskut. Kiitos vinkistä!

  5. Tuollaista systeemiä meillekin kaivattaisiin. Mahtavaa kun on niin kätevää, meillä lojuu liput ja laput ties missä kun niitä ei ikinä jaksa arkistoida. Saatampa matkia 🙂

  6. Sinulla on kaunis blogi ja upeat kuvat, olen ollut lukijasi jo jonkin aikaa. Mutta kysymys: mistä olet hankkinut tuon yläkuvassa näkyvän valkoisen kellon? Hankintalistallani olisi mahdollisesti jokin samantapainen.

  7. Mitä materiaalia on tuo pupulamppu? Muovia?Mun tytteli on ihan pupufani ja suunnittelin synttärilahjaksi tuota.Kiitos!

  8. Hieno idea. Itse myös tuskaillut näiden papereiden kanssa, kaikille papereille ovat periaatteessa mapit, mutta jostain syystä niitä ei tule sinne laitettua ja toinen ongelma on se, että tulee säilöttyä sellaisiakin papereita, jotka voisi nakata roskikseen.

  9. Moikka, meillä on piirongin ylälaatikossa kaikki paperit, ne heitetään sinne, kun asia on katsottu läpi. Mappiin laitto suoraan on aivan ylivoimaista, kiva kuulla, että muillakin sama ongelma, en siis ole normaalia laiskempi/huonompi ihminen..heh. Nyt taidan ottaa kokeiluun tuon muovitasku systeemin, josko se auttaisi asiaa. Laitan tänne vielä kyselyä noiden ihanien eläinkorttien kimppatilauksesta. Jos joku osaava tilaisi kortteja ja saisi rahat tililleen..? Olisiko kimppatilaukseen kiinnostusta?Moni muukin tuote olisi varmaan sellainen, jota voisi useampi ottaa. En tiedä onko tässä käytännön hyötyä tilata useampi kuin yksi..?T:Sofia

Leave a Reply