Sängystä sohvaksi

Meillä vannotaan perhepedin nimeen, joten Vn pinnasänky on enemmän ollut koriste kuin hyödyke. Nyt kun kerta ollaan liikkelle lähetty, päätimme tehdä lisäreittejä tytölle. Alaslaskettu reuna on täydellisen korkuinen kävelyharjotuksiin. Myös reunan rynkyttäminen ja kolisuttaminen on hallussa heti eka kerralla. Sorminuket osuivat silmään tietty.

We thinks that “family bed” is better for V than a cot. Now when Varpu starts walking, we decided to do new routes for her. Cot’s front side is perfect high for training. At the same second she learned to bang it. Finger puppets stood out too.

12 thoughts on “Sängystä sohvaksi

  1. Heippa!Haastelin sinut blogissani kertomaan sisustusinhokkisi,haasteen voit katsoa täältähttp://retroilee.blogspot.com/2010/02/sisustusinhokkini-naita-en-missaan.html

Leave a Reply