Tokat farkutVn ensimmäiset farkut jäi pieniksi. Käytiin sit hengaa H&M:llä. Siellä oli vielä sattumalta -20 pinnaa päivät. Parhaat pöksyt löyty poikien puolelta. Punaiset sisäsaumat sopivat täydellisesti punaisen villakangastakin kanssa. Kengätkin tarttui matkaan. Nekin poikien, mutta meillä ei välitetä.

V’s first jeans are too small so we need to get new ones. We found those from H&M, boys model, but we don’t care. Red seams are perfect and fit to our red jacket. We bought shoes also. Those are boy’s model also..

8 thoughts on “Tokat farkut

  1. Ei meilläkään! Yleensä tummenpia sävyjä ja usein yksinkertaisempia malleja poikien puolella ja taas hintelille pojillemme tyttöjen osastolta löytyy hyvin kapeita malleja.

  2. Hihii, itsekkin ostan usein poikien puolelta tyttärelle vaatetta. No kerhossa viime viikolla kysyttiinki sitte, että mikä se sinun pojan nimi olikaan? :DMarika

  3. Höhlää, mua rupesi heti ärsyttämään pelkkä ajatuskin siitä, että jo noin pienten lasten vaatteissa olisi olemassa erikseen Ne Poikien vaatteet ja Ne Tyttöjen vaatteet. Kerrassaan typerää. Onni ettei teidän Varpulle ole niin väliä 😉

  4. H&M:n poikavauvojen osastolla on paljon kivempia vaatteita. Raskausaikana ostin sieltä jo vaatteita, vaikken tiennyt kumpi on tulossa. Tyttö tuli, ja "rassukka" joutuu nyt käyttämään poikien vaatteita – mutta kun äidistä ruskea on kiva väri ja sopii tytöillekin!

  5. Näin just,se mikä omaa silmää miellyttää ja käytössä hyväks havaitaan.Unto 2v kulkee Lindexin legginseissä 🙂 Eivät ruttaannu villapuvun ja talvipuvun alla,ei oo liian kuumat kuten monet collegehousut ja värivaihtoehtoja löytyy paljon enemmän kuin poikien puolelta (t.sin,t.vihr,musta ja harmaa).Vaaleanpunaista en laittais pojalle mut tytölle ei varmaan oo väriä mitä en käyttäis.

  6. Mikä ihana blogi täältä löytyikään! Oujee! Kahlaan täällä syvemmällä heti illalla, nyt ehdin vain alkuun… Kiitos myöhässä luetulle Koti&Keittiölle, josta sain vinkin.Keep on doing good job! =)t. Sari

Leave a Reply