TilkutellenYöllinen ompelupiiri kokoontui jälleen ja olohuoneen tuolit saivat uudet tyynyt. Ungtblodin Metten tilkkutöitä olen fanittanut ja päätin vihdoin rohkaistua tekemään omat versioni. Tilkkuiluun jää koukkuun.

“Night time sewing club” got together again and living room’s chairs got the new pillows. I am a big fan of Ungtblod’s Mette’s patchworks (and lifestyle) and decided to try my own version of those. The patchworking is addicting!

5 thoughts on “Tilkutellen

  1. Oliko monta osallistujaa? 😉 Mulla on kaapissa Marimekon lasten kankaita odottamassa. Tarkotuksena on tehdä jonkun sortin tilkku-juttuja 🙂 Hieno juttu se Marimekon homma!!Hyvää viikonloppua!

  2. Hienot ompelukset ja timantti. Kiva saitti tuo Ungtblod. Ihailin jokin aika sitten heidän hauskaa kotia DosFaminyn blogissa. Mailma on niiiin pieni…

  3. I love these. I am currently looking for awesome cushions and pillows for our sofa, bed and for the floor .. do you sell the ones you make? All sizes and styles. I love in Germany and havent found any over here that I like.bxPs love love love your house!

  4. Johannak, kyllä täällä kerhossa on aika hilijasta ollut. Oiskohan tuo kokoontumisaika hieman karsiva, heh.Juu Minna eikö ookkin hauska hima. Tykkään!Bianca, sorry but I don't do these to sell. Like to, but don't have time right now, heh.

Leave a Reply