Mahtavaa Marimekko

Olette varmasti kuulleet tai lukeneet aiemmin MUM’sista. Tai jos ette, niin nyt on korkea aika. MUM’s tukee Afrikassa HIV-positiivisia äitejä ja mahdollistaa heidän työllistymistä käsityöläisenä. Äidit eivät pääse pienten lasten hoitamiselta töihin, joten heille annetaan käsityömateriaalit ja ohjeet kotiin, jossa he valmistavat tuotteita mallien mukaan. Tuotteiden takana ovat designerit ja siihen liittyykin tämä uutinen. Marimekko – MEIDÄN Marimekko – on tehnyt hienon päätöksen ja työllistää nyt Etelä-Afrikassa naisia valmistamaan perinteisellä maissitekniikalla Rinne Niinikosken tyynyjä. Aivan mahtava juttu ja kiitos ja kumarrus yritykselle eettisestä valinnasta. Minä aion ainakin hankkia tuollaisen tyynyn. Tuo Funktio on muutenkin kuin tehty meidän kotiin. Voidaan myös harkita vakavasti Rinne Niinikosken Vappukukka-puuvilloja. Vau! Tulipa hyvä mieli. Mä taidan tykätä siitä Ihamuotilasta.

I guess you have read or heard about MUM’s. If you haven’t, do it now. MUM’s is helping HIV-positive mums to work and taking care of childrenat the same time. Designers design the product and workshop gives materials and instructions to mother who can do her work at home. This latest news is about our Marimekko who gives work to these South African women. These are the great news! I sure will buy one of those pillows. Funktio is perfect to our style. I can take those Rinne Niinikoski cotton fabrics also.

9 thoughts on “Mahtavaa Marimekko

  1. Tää on kyllä hieno juttu! Kaikkea ei voi ottaa omaan kotiin, mutta mielelläni katselisin näitä muilla 🙂 Toivottavasti mahdollisimman monen asunnon tyyli natsaisi näihin ja näin afrikan mammat saisivat työtä ja siitä heille kuuluvan palkan. Mietin vaan, että joku mustavalkoinen kuosi olisi ollut yksi tosi hyvä vaihtoehto…

Leave a Reply