PesässäOlenko kertonut jo ettei meillä ole sohvaa? Kotimme on niin pieni, ettei sille ole sijaa saatikka käyttöä. Emme makoile sohvalla ja siksi sitä on turha hankkia ihan vain siksi, että se pitäisi joka kodissa olla. Jos meillä katotaan leffaa tai töllöä, niin meillä rakennetaan pesä. Ja pesää on rakennettu jo vuosi tolkulla, vaikka se kuulostaa nyt Varpusen perheen ilmaisulta, heh. Kasaamme kaikki tyynyt ja peitot lattialle läjään ja makoilemme siinä. Ihanaa olemista. V on jo oppinut pesän ihanuuden myös. Tänä iltana möyrittiin koko poppoo. Tai no äiti ja isi yritti kattoa sitä uutta Kallio-sarjaa ja V kiipeili yli ees taas.

Toinen kuva on viimeisin kirppislöytö. Vinkeä naamio maksoi vain 0,50 e. Sinne jäi vielä vihreä-valko ruudullinen ja saman kuosin muovirusetteja, jos joku haluaa käydä poistaa Hakaniemen Fidalta.

Have I told you that we don’t have a sofa? Our home is too small for it and cause we don’t use it. Too many people thinks that a sofa is the must have thing, but we don’t think so. When we watch tv or movies, we make “a nest”. We have called the nest many years and now the name fits more than better to our Varpunen (=sparrow) family. We carry all our blankets and pillows to the floor and lie on them. V loves the nest too! She likes to romp and scramble over us, when mom and dad tries to watch tv. Another picture is the latest flea market found. The mask cost only 0,50 e. There another one left with green squares at Hakaniemi’s Fida.

6 thoughts on “Pesässä

  1. Teen aika paljon asioita lattialla istuen (asia, jota äitini ei ole koskaan voinut käsittää), joten sohva ei ole mikään must minullekaan. Kaikkein pahinta on jättiläissohva pienessä huoneessa – tai siis pahinta minun mielestäni. Muut tietysti sisustakoon miten tahtovat (kuten poikaystäväni, jolla on juuri tuo jättiläissohva pienessä huoneessa…). Mutta isot tyynyt ja pehmeät peitot käyvät ihan hyvin, kun haluaa löhöillä!Tuli muuten ikävä kevättä Kalliossa, kun katsoin tuota sarjaa. Siinä asutaankin entisellä kotikadullani.

  2. Pidän siitä, että asioita ei tehdä juuri niin kuin ne on aina tehty ihan vaan siksi, että ne on aina tehty niin 🙂 Se(kin) on täällä blogissasi hauskaa, että teillä on luovia ratkaisuita. Esimerkiksi tämä pesä-ajatus on paisi käytännöllinen, myös aika ihana.

Leave a Reply