Tyynysota


Etsiskelin tänään yhtiä tiettyjä tyynyjä, mutta vastaan tuli liian monta muuta ihanuutta. Ainakin toi Blah on saatava, sitten Ikeasta täytyy hoitaa toi klassikko ja Klippanilta tuo värikäs ois mahti. Kiitos Pikkuviisari vinkistä. Täydellisimmät olisivat kuitenkin nuo UO:n värikkäät, mutta niitä saa vain ameriikasta. Luojan kiitos. Niin ja noi pöllöt ja sen viereiset on Donna Wilsonin Heal’sille tekemää matskua, joten ei muualta saa.

Tonight I was looking for few pillows. Check out what I found…too many beautiful ones. I want that Blah, Ikea’s classic one, Klippan’s colorful and so on. Those UO’s colorfully are the best, but you can buy only from usa..thank god (and my wallet) And owls and pillows next to them are Donna Wilson for Heal’s collection.

6 thoughts on “Tyynysota

  1. Eilisellä Ikean-reissulla ostoskärryn kyytiin pääsi juurikin tuo Ikean klassikko. Ja tosi hyvältähän se näyttää täällä omalla sohvallakin 🙂 Ja voih, noita Donna Wilsonin kaunokaisia olen itsekin käynyt ihailemassa…

  2. Hei, tilasin itse myös erään Donna Wilsonin tyynyn jokin aika sitten samaan aikaan keittiön lamppujen kanssa. Tulin vaan vinkkaamaan, että Moletamunrolla on edelleen 15% ale mm. noista tyynyistä.

Leave a Reply