Tabletti


Yksi niistä Japanin ostoksista oli tämä ruokatabletti. Tilasin pari erilaista, joista tällä erää on enemmän viihdyttävää kuin siistivää merkitystä. V tykkää liutella tuota pitkin pöytää ja siitä hämääntyneenä puuroa uppoaa huomaamatta mittavia määriä. Emme edes yritä keksittyä yhteen asiaan kerralla.

This was one of those placemats which I order from Japan. It works fine – more to entertain V than keep table clean. She loves to slide that placemat and doesn’t even notice how much porridge has got to mouth meanwhile. Clever mom! We don’t even try to do only one thing in time.

2 thoughts on “Tabletti

  1. Meillä syödään puuroa samanlaisesta kupista 🙂 Tutunnäköinen annos. Meidän tytölle puuro kuten muutkin ruoat maistuvat tosi hyvin, lautanen tyhjenee hetkessä nami-äänien kera 🙂

Leave a Reply