3in1 pottaKattokaas mikä maailman ihme meille tuli töistä! Tuollainen näpsäkän näköinen ämpäripotta, missä on kolme osaa: ämpäri, wc-pöntön rinkula pikkuisille ja pieni pottakulho. Kun sitten pottavaihe on ohi, niin tuo ämpäri käännetään ylösalaisin jakkaraksi ja noustaan itse rinkulalla pienennetylle wc-istuimelle. Nokkelaa. Tuota Dot Potia tulee noihin lastentarvikeliikkeisiin ja tavarataloihin jossain vaiheessa.

Look what we got from mom’s work place! 3in1 pot. There is that bucket and two parts to different age kids. When Varpu is older, we can turn bucket around and she climbs with it to toilet seat which is made smaller with that one part. (Difficult to explain in english, but hope you understand). Stylish anyway!

10 thoughts on “3in1 potta

  1. Hieno! Voi noita pottailuaikoja, olin varma että mulla on ekat lapset menevät vaipoissa kouluun.Olin vähän järkyttynyt teippikokoelmasta. Itsekin himoitsen teippiä, mutta koetan pitää rotia… Minulla on lasten Dymo ja siihen saisi Clas Ohlssonilta kultaista teippiä – joka maksaa kympin rulla! Shinzi Katoh -teippejä on, maatuskoja, sieniä ja kaikenlaista.

  2. No onpa tosiaan kätevä kapistus! Kiva, että keksitään tuollaisia monikäyttötuotteita. Meillä ainakin löytyy erillisenä nuo kaikki kotoa, eivätkä ole mitään kylppärin koristuksia.

Leave a Reply