Kylpyhuoneen taso
Sain eilisen maalausprojektin valmiiksi. Niin malttamaton olin, että pakko oli järkätä jo tavarat pölykuivan pöydän päälle.

Hankin kylpyhuoneen altaan alle tuollaisen Ikean uutuuden, maksoin vain 39 e. Jouduin sahaamaan jalat vielä hitusen matalammaksi, jotta tuo viemäriputkun pollukkaosa mahtuu väliin. Tai siis menisihän se tuohon tarkoitettuun koloonkin ellei niitä olisi joku joskus hitusen vinoon asentanut. Putkella oikaissut, kun ei lavuraarin reikä ja viemäri ole ihan kohtisuorassa. Maalasin tason mustaksi, niin passaa paremmin tuon ammeen kanssa. Componibili muutti yöpöydäksi alkoviin ja vessatavarat mahtuvat nyt väljemmin avohyllyyn. Onhan tuo vähän saunan penkki, mutta menettelee.

Yesterday I painted a shelf to our bathroom. I bought it from Ikea. It’s a new product and paid only 39 e. I had to saw the legs slightly lower, so it fits better under the basin. I painted it black, so it looks better with bath tube. Componibili moved to alcove as a bedside table and toilet goods fit into the shelf. After all, the shelf brings a bit sauna bench to my mind…

11 thoughts on “Kylpyhuoneen taso

  1. Oletpas taas touhunnut =) Siis mitä, mustia pumpulipuikkoja?!! Ihania, mistä ihmeestä noita saa?Yksityiskohtiin (joidenkin mielestä liiallisestikkin!) huomiota kiinnittävänä huomasin sun hammastahnamerkinkin. Tiedätkö, että Oxygenolilla on sellaisia musta/valkoisia hammastahnaputkiloita, löytyy minunkin kylppäristä ja tietenkin myös se legendaarin musta Bliw-saippua…hihihihi!Minä taas kävin kierrätyskeskuksesta hakemassa 5 e senkin ja maalailin sen valkoiseksi. Eteisen laatikosto taas muuttui mustaksi…Ja ihana toi Mujin(?) muovilaatikkokin =)T. Hannele

  2. Sain mustat pumpulipuikot siskoltani, hän toi ne Japanista, heh. Eli ei siis meiltä löydy. Juu ja tiedän Oxygenolin, mutta hammalääkäri sanoi, että vihreä Pepsodent on parasta hampaille. Tässä menee nyt terveys visuaalisuuden edelle 😉 Harmi, kun niitä tuubeja ei voi itse täyttää, muuten sulloisin kyllä tuon Pepsodentin siihen toiseen, hih hii. Oih, sielläkin on suti heilunut, hyvä, hyvä!

  3. Onpa hieno! Millä maalilla maalasit muuten? Minä tarvitsisin kylppäriin just tuollaisen "helposti asennettavan" allashyllyn/-kaapin, joudun ehkä lainaamaan ideaasi,on se niin hieno.

  4. Pari viikkoa sitten keksin että olen kyllästynyt seuraamaan (vain) muotiblogeja, joten googlasin vähän ja löysinki tänne. Aivan mahtava koti teillä! Ihanan inspiroivaa katsella ja miettiä ja suunnitella. Mutta kun nyt ruusuja annan, niin uskallan ehkä antaa vähän riisiäkin? Mietin sitä miksi laitat "jälkeen" kuvat ennen "ennen" kuvia? Se vähän pilaa jännityksen 😉 vai onko sinulla jokin ajatus sen takana?

  5. Olin jo varma, että vihdoin meidän vessaongelma on ratkaistu mutta eipä sitten olekaan. Putki ei ole keskellä vaan lähempänä seinää, joten toinen puoli ei mahdu seinän ja putken väliin :(.Mahtava juttu kyllä teillä!

  6. Näyttää hyvältä! Meille tarvittaisiin vessaan jotain vastaavaa. Meidän vessa vaan on niin mini, että tuohon varmaan löisi varpaansa joka kerta…

  7. Hieno tuli! Oletko muuten koskaan maalannut kaakeleita 'tavallisilla' maaleilla, tartuntapohjaa tietty alle? Pinta-ala olisi melko pieni ja PlastiKoten kaakelimaali tuntuu liian arvokkaalta sijoitukselta noin pienelle pinta-alalle..Tympii alakerran pikkuvessan persikanväriset saumat ja kellertävät kaakelit 😀

  8. Sointu. Hylly oli lakattu, joten vetäsin päälle Helmi-kalustemaalin. Tutkitaan kuinka kestää kosteissa tiloissa.RuusuLiisa, tavallinen maali ei kyllä kestä kaakelissa, mutta koitappa Tikkurilan maaleista Betoluxia. Tarkista vielä niiltä, että oliko se just se, joka sopi kaakeleille, muistaakseni oli. Ja ei niin kamalan kallista. lattiasta olen kuullut, että kuluu pois, mutta seinissä varmasti ei samanlaista kulutusta tuu.

  9. RuusuLiisalle kaakelimaaleista… Meille Värisilmästä suositeltiin tartuntapohjamaalia ja Empireä kun kyseltiin keittiön seinälaattojen maalaamista. Ei kyllä sitten maalattu sillä vaan Uula sisäpohja- ja pellavaöljymaalilla… Sitä en kyllä voi suositella, mutta meillä menettelee siihen asti että remontoidaan keittiö kunnolla 🙂

Leave a Reply