Jos ostaisit, niin minkä?

40 thoughts on “Jos ostaisit, niin minkä?

 1. Olen tykästynyt tuohon Eamesin puujalkaiseen tuoliin ja niitä vakavasti harkitaan ruokapöydän ääreen. Eli sen valitsisin. Tykkään myös tuosta Thonetin wieniläistuolista ja ystäväni tilasi juuri tuon Eamesin keinutuolin 🙂 Kivoja ovat.

 2. Minä ottaisin ylärivissä keskellä olevan DCM-tuolin, tai oikeastaan kuusi sellaista. Alarivin DSW:kin kelpaisi ja olisihan tuo keinutuolikin kiva. Vaikea valita vain yksi!-johanna-

 3. Kaikki ihastuttavat silmää! Minä haluaisin tuon Eamesin keinutuolin, olis aivan mainio. Moni muukin kyllä kelpaisi, kun vaan olisi varaa… Ehkä joskus sitten.

 4. Mulla on ollut toimistotuolina Eames Wire Chair (kuvan 655e hintainen malli) mutta se ei mielestäni toimi jos istut koneella pitkään, nyt himoitsen tilalle Eamesin puujalkaista tuolia (viereinen 309e malli) joka jo hinnaltaan miellyttää ja tykkään puujalkaisena enemmän, oletan/toivon että toimii toimistotuolina myös paremmin koska istuin on kokonaan muovia.Tosin jos minulla ei olisi Eames tuolia niin ostaisin ton Bertoian tuolin;)

 5. Minulla on tuo Eamesin RAR, sain sen muutama vuosi sitten mieheltä 30-v lahjaksi. Ottaisin pariksi (tai oishan se ihana jos niitä ois vaikka 6) noita puujalkaisia dsw:ta, ruokapöydän ympärille. Jos siis olisin rikas.. Blogisi on aivan ihana, käyn sitä lähes jokapäivä lukemassa, mutta kommentoin nyt vasta ensimmäisen kerran.. Olen kohta 3-kuisen pojan äiti, Vallilasta = )

 6. Eamesin puujalkainen olisi näistä se ihanin.. Bertoian Side Chair mulla jo on, löytyi Sveistsistä kirpputorilta hintaan 10€! Yltä päältä ruosteessa, mutta vimillä ja vanhalla lakanalla lähti kaikki pois. Puuttuu vaan istuintyyny.

 7. Thonet ehdottomasti! Se on uskomattoman kevyt ja hyvä istua. Varsinkin jos ei ole rottikinen, niin kestää myös! Tosin asun Wienissä, joten asiaan saattaa silläi olla vaikutusta 😉 Mutta olen aina pitänyt Thonesta… Metalliset tuolit tuntuu aika kylmiltä istua, joten niin täytyisi laittaa tyynyt ja sit menee vähän maku. Mun kämppä on varsinkin talvella ihan jääkylmä, joten puinen istuin on muovista ja varsikin metallista parempi. Suomessa asunnot on niin mukavan lämpimiä ettei tätä ongelmaa varmaan tuu….

 8. Ehdottomasti 655E mutta mustalla istuimella. Ja sellaiset on tarkoitus jossain vaiheessa hankia keittiön pöydän kavereiksi.-tuutikki

 9. No keinutuoli, tottakai!:) Mutta mistä saa tuohon hintaan? Artekilla maksaa 548,-Onko tuo jostain nettikaupasta (jos on niin mistä?), joten uskallanko epäillä että onko aito? Ovat sen verran vekkuleita tuolla saksanmaalla ja maassa kuin maassa, että myyvät kopioita.Ja osa on vielä senkin verran härskiä porukkaa,että laittavat kopio-version hinnan niin lähelle aidon hintaa,että ostaja menee helpommin mönkään uskoessaan hinnan perusteella sen olevan aito.No mutta harvoin kyllä kopiota ja aitoa erottaa toisistaan,se on sääli se.Mutta rar keinutuoli on ihana. ON! Sen haluaisin, jos joku antaa rahat!Kiitos muuten blogistasi,tää on aivan ykkösluokkaa…!

 10. Eamesit olivat kauniita n. 4 vuotta sitten, tai ovat ne vieläkin kauniita, mutta niin kuluneita. Niitä on joka paikassa. Sitäpaitsi noihin jalkoihin kolhii nilkkansa. Vaikka seiska tuoli on lehdissä yhtä usein ja se on maailman kopioiduin tuoli se ei tunnu yhtä kuluneelta. Osta seiska, se on about vähän päälle 300€. Jos keinutuolia haluat Madamoiselle on ykkönen!

 11. I like to play this kind of game as well !But you don't have to be rich to get beautiful design, some shops have "Eames-like" chairs for less ;-)My favourite chair among your choice is the white DSW Eames, gorgeous !

 12. Mä ostaisin tuon keinutuolin heti, vaikka en tiedä voiko siihen luottaa noin käytössä. Jalakset ovt niin lyhyet, että jos siinä kunnon vauhtia haluais niin saattais mennä nurin ;)Mutta upea se on!!

 13. Ambient Directilla on sellainen "outlet" osio. Siellä ainakin oli tuo Eamesin puujalkainen tuoli muistaaakseni 95€, siinä oli jotain pikku naarmuja. 🙂

 14. Puujalkaiset Eamesit ottasin ruokapöydän tuoleiksi milloin vaan, in my dreams :-)Voisitko tehdä postauksen Helsingin sisustuskaupoista/kirppareista? Tai tänne listata? Tykkään kovasti tyylistäsi ja haluaisin tietää mistä teet mahtavat löytösi. Olen tulossa Meilahteen pariksi viikoksi tyttöni kanssa ja pitäisi keksiä itselle jotain ohjelmaa tytön päikkäreiden ajaksi, ettei tarvi kaikkia päiviä vaan sairaalassa kökkiä.//Johanna

 15. Helppo valinta: Eames. Joko keinutuoli tai ei-keinutuolimalli. Ihanat! Haaveilen tuosta Eamesin DSW-tuolista työtuoliksi. Sopisi hyvin ikivanhan Billnäsin kirjoituspöydän kanssa tuoden hieman kontrastia.

 16. Oi kun kaikki osaa nimetä, haha. Minä tykkään tuosta oikealla yläkulmassa olevasta. Paitsi jos tuo valkoinen osa on muovia. Muoviboikotti nimittäin meneillään, ja toivottavasti tulevaisuudessakin.

 17. Keinutuoli tuolinen ehdottomasti! Sellainen on itse asiassa kontissa matkalla kohti meitsin kotia tamtidam…Oon varmasti superärsyttävä kun täällä(kin) sitä hehkutan, mutta en voi itselleni mitään. Läps.Kettu

 18. Meillä on kotona kolme alarivin oikeanpuolimmaista, mummun vanhoja. Musta ihania, poikaystävä haluaisi vaihtoon, kun muka on niin kiikkeriä. häh??-iiris

Leave a Reply