Ullakkoasukkaat
Äidin kerrostalo sai uudet asukkaat Ruotsista. Designistalta paperipussilla matkanneet söpöläiset asettuivat taloksi hienosti. Nyt ei lopu tulitikut ihan heti. Nuo askit tullaan jatkossa salettiin täyttämään itse.

Mom’s dollhouse got new residents. They travelled in paper bag from Designista to their new home. Cuties settled down nicely. Now Varpunen-family won’t run out of matchsticks. And sure I will fill those later with new ones.

3 thoughts on “Ullakkoasukkaat

  1. moi, joko sä bongasit itsesi (tai blogisi) koti&keittiö-lehden uusimmasta numerosta? sivulla esitelleen 6 mielenkiintoista sisustusblogia. 2/6 blogista on suomalaisia; varpunen ja avaruusasema.näin lehti kuvailee varpunen-blogia: "äitiyslomalaisen blogi sisustamisesta, tuunaamisesta ja askartelusta. sivuilla on paljon hienoja valokuvia, hauskoja tarinoita elämästä ja vinkkejä persoonallisista nettikaupoista sekä kivoja askarteluprojekteja. asiaa myös lapsista ja lastenhoidosta, mutta niin, että lapsetonkin ihminen jaksaa niistä kiinnostua. erityistä: hauskat postaukset milloin mistäkin valmisruoasta.kommentti lukijalta: yhdyn edelliseen.kiitos siis mielenkiintoisesta, raikkaasta ja värikkäästä blogista! tosin, välillä masennun kun seuraaan toimeliasuuttasi. ihailen myös tuunaustaitojasi sekä järjestelmällisyyttäsi. ja niitä loputtomia ideoita, mistä sinä ne kaikki ammennat?!kiitos!

Leave a Reply