Peuhupäivä.

15 thoughts on “Peuhupäivä.

  1. voi varpu! ihana pieni tyttö. 🙂 ja kissatkin ottavat pienen ihan iisisti. meillä vanhan koiran kasvaminen lapsiystävälliseksi vei kuukausia. ja nuo sun pisarasi! jos sä teet niitä myyntiin, niin oi ja voi – tänne miljoona. sieniä ja oravia myös.

  2. Löysin blogisi eilen ja luin sen kokonaan yhteen menoon 🙂 En ihmettele, että blogi on noteerattu ulkomaita myöten, ihan mahtavia kuvia, oivalluksia ja värikkyyttä. Olet varmaankin jollain tapaa alan ammattilainen..kiitos oikein paljon, tästä inspiroituneena sain omaankin kotiin kivoja ideoita. Harmi vaan, etten ole käsistäni lainkaan kätevä, joten kivoimmat ideat jää toteuttamatta.

  3. Ihania kuvia! Omat kuvani ovat aikamoisia räpellyksiä näihin verrattuna.. 🙂 Sain vinkin blogiisi uusimmasta Koti ja keittiö -lehdestä, ja jäin heti koukkuun. Kiva, kun jaksat puuhata tämmöistä.. 🙂

  4. Kisut ja Varpu tulevat hyvin juttuun, ainakin kun kissat ovat vielä liikkeissään ripeämpiä kuin Varpu. Tummempi kattilainen sai pieniä stressireaktioita pälvikaljun muodossa, mutta näyttää kasvattelevan karvoja takaisin.Spotsille voin tehdä pisaroita tilauksesta jossain vaiheessa, jos haluat =). Elukat ja sienet tulevatkin myyntiin heti, kun saan niihin merkit maailmalta.Karoliinalle kyllä, jollain viissiin visualisti täällä kyllä touhuaa, mutta tällä hetkellä ammatiltaan äiti, hih.

  5. Yhdyn edellisiin ylistäjiin, ei näiden(kään) kuvien kohdalla voi muuta kun vetää hymyä korviin ja ihmetellä.Innolla seuraan teidän lapsiperheen arkeanne. Itsellä kaikki on vasta edessäpäin, ja myös tällaisessa kahden kissan taloudessa asuvana tulevan lapsen ja kisumisujen yhteiselo askarruttaa ja vähän jännittääkin etukäteen.Iloista nähdä miten hienosti Varpu osaa jo kissojen kanssa olla!

Leave a Reply