Sunnuntain tyynyliina (ja nenäliina)En ennättänyt viikonloppuna Ikeaan vaikka tarkoitus oli kova. Meillä oli jos jonkinlaista tekemistä: useampaa lastenjuhlaa, ruokavieraita, asunnon katsomisia ja perusarkea ja jotenkin tänä sunnuntaina tuli sitten sellainen vuosisadan itkupurkuväsymysahdistusvoimattomuuskohtaus. Kolmen tunnin myllerryksen jälkeen koitamma tässä jälleen kasata itseämme. Aihe kun ei mene designiin, ei sisustamiseen eikä lapsiin, joten ei siitä sen enempää ja takaisin Ikeattomuuteen. Siellä oli ollut kuulemma alessa kätevä tyyny, josta aukeaa vieraspeite. Nerokasta, näytti Pisarapilvi. No en päässyt Ikeaan, mutta meillä on vieraspeite ja 50 x 50 cm:n kokoinen tyynyliina, joten avot, minä tein itse vieraspeitetyynyn. Jälleen tuli lisätilaa kaappeihin.

I was going to Ikea this weekend, but I couldn’t find time to that. We had two birthday parties, dinner guests, visits to few apartment showings and all this normal “baby life”. This morning I got totally cry-frustration-tiredness-episode. It doesn’t have anything to do with interior design, decorating or kids, so no more about that in this blog. Anyway I was going to Ikea to buy pillow which turns to a guest’s spread. I didn’t got that, but I found extra spread and pillowcase from a closet. I made that idea a cheap way. Clever and more empty space to our closet!

5 thoughts on “Sunnuntain tyynyliina (ja nenäliina)

  1. Really like the pillow's pattern, but like the idea of reusing existing stuff around the house even more! 🙂 Hope you had a great weekend! Oh, I already love the rain drop pillows you made, too adorable~ Helen – from Vancouver, Canada

  2. Ikean isot lattiatyynyt 60*60cm toimivat hyvin tuossa tarkoituksessa, jos ei jaksa itse ommella. Meillä ollut jo vuosia käytössä. Tyynyt ovat ihanan pehmoiset, kun sisälle ei laita liian tiiviisti tavaraa. Untuvatäkki on paras 🙂

Leave a Reply