Oikein mukava perjantai


Oikein mukava perjantai alkoi ihanalla yllärillä, joka kolahti postiluukusta. Blogini tarkka lukija Oona oli löytänyt vastauksen äidin lusikkaongelmaan ja meille tulla tupsahti kuusi valkoista lastenlusikkaa. Voi että ne ilahduttivat! Ja tekee niin joka päivä ja monta kertaa. Kiitos kiitos kamalasti!
Puoliltapäivin lähdimme Vn kanssa kylästelemään Pisarapilvelle ja siellä oli mukavaa kuten aina. Saimme mahat täyteen herkuista ja äidit pääsivät puhumaan lempiaiheistaan, sisustamisesta ja lapsista. Kotimatkalla kävin kaupassa hakemassa perjantailehden ja mukaan tarttui Elle Interiör. Sieltä löytyi uusi linkkivinkki: Designista.se, joka langetti jälleen nettishoppailun maailmaan. Sieltä ja Donna Wilsonilta tuli tehtyä pikkutörsäilyjä.
Illalla puuhastelin loppuun muutaman edellisen illan askarteluprojektin, josta tässä pieniä paloja. Kun kyse on meidän perheestä, niin tietenkin siihen liittyy teipit ja inkakuviot. Ehkä huomenna lisää, jos ennättää, meillä on kutsu kaksille synttäreille. Nyt Va viedään! Hyvää viikonloppua ihanaiset!

This Friday was very good one! On the morning we got package from lovely reader of my blog! She sent 6 white baby spoons to V. She had noticed my spoon problem, heh. Thank you very much Oona!
After it we made daytrip to Pisarapilvi’s apartment. We had fun there, we got good food and had mum’s talk about decorating and children. After it I went to market and bought my Friday-magazine. This time it was Elle interiör. I found new web shop from it: Designista.se. It lead to some webshopping for sure.
Late night I finished some “tape crafting”. When it is a question of our family there will be some inka patterns and tape. More about that tommorrow (maybe, if I have time…) Have a nice weekend!

3 thoughts on “Oikein mukava perjantai

Leave a Reply