Ugh!
Tervetuloa tiipiimme. Niinkuin aika usein, teen kaiken ylilyönteinä. Inkakuosirakkauteni on nyt johtanut tähän. Mun trikoot, huivit ja villatakit jäävät toiseksi.

Meidän keittiönkaapistot ovat ei niin tyylikkäät peruskaapit, jotka pitäisi räjäyttää kokonaan. Uutta kotia etsiskellessä koitan elää niiden kanssa ja meikata ne katseenkestäviksi. Inkavaiheeni toteutui tällaisena teipeillä: nips naps saksilla, helposti, halvasti ja nopeasti vaihdettavasti. Katsotaan millainen kyökki on puolen vuoden päästä.

Welcome to our tipi. As quite often I do things exaggeration way. My love to inka patterns lead to this. Our kitchen in very basic and pooring. We are looking for a new flat, so I’m not going to do any radical to it. Making up with tape is enough. It is easy, costs almost nothing and easy to change or take off after few months.

14 thoughts on “Ugh!

  1. Itse tykkään kaapeistanne ihan sellaisenaan, mutta täytyy myöntää että ne saivat tarroilla aivan uudenlaisen ilmeen. Vaihtelu virkistää! 🙂 Tiedätkö muuten saisiko jostain tilattua mittatilaustyönä kaakelitarroja? Mulla on kylppärissä laattaboordi, joka on minusta aivan kauhea. Olisi kiva peittää se kaakelitarroilla, koska maalaamiseen en uskalla/jaksa ryhtyä. Tiina

  2. Hei Tiina, pistä mulle meiliä, niin mulla on idea sun kaakelitarraprojektiin.Armi, jakkara tuli matkoilta mukana. Ostin joskus Brysselistä kirpputorilta ihan liian halvalla. Se on Varpun kylppärijakkara sitten joku päivä.

  3. Kiinnostaisi tietää, millaisen keittiön valitsisit jos saisit nyt päättää? :)Mutta nuo inkakuviot on hauskoja!Lulu

  4. Linda, yes just regular black tape…you know shop's window tapes or tape what you use when you cover school books. Heh hard to explain, but I got tape roll's waste parts and cut these figures off it…And yes I mean inca patterns with letter c. Like a indian's blanket =)

Leave a Reply