PisaratyynytNyt sataa sänkyyn. Viime yönä syntyi kolme muhkeaa pisaraa vanhoista raitakankaista, joiden kuosi tietty laitetaan punkisti vinoon. Täyte on aivan mahtava keksintö. Huusin Huuto.netistä vanhan säkkituolin ja sen rouheesta saa mielettömiä pystyssä pysyviä ja mukavasti kahisevia peuhutyynyjä.

It rains in our bed. Last night I sew three drop pillows. I used old stripe fabrics and set the stripes diagonally. The filling material was a main idea! I bought old sack chair and use that filling. Drops stays up and feel cosy and funny!

17 thoughts on “Pisaratyynyt

 1. Kyllä! Ja oikea tarmonpesä! Blogisi inspiroi minua paljon! Ihmettelen vaan myös äitinä (2v3kk ja huhtikuussa tulee toinen), missä välissä ehdit tehdä kaiken… Ja saada maitohuuruiset ajatukset skarpeiksi ihanille ideoille! 🙂

 2. Moi, ja kiitos kivasta blogista! Paljasta salaisuutesi – miten ihmeessä ehdit tehdä kaiken?? Mulla puolivuotias, enkä ehdi enää tekemään mitään "ekstraa"…

 3. Kissa näyttää ihan siltä, että suhtautuu hieman varauksella uusiin (hienoihin) tyynyihin. :)Tiina (kahden katin "äippä")

 4. Ihania!! Mä aion perustaa ompeluseuran itselleni ja mun tehokas aika on niinikään yöllä iltavuoron jälkeen:) Päivällä ei voi tehdä mitään siitä pitää huolen 2, 5 ja 6-vuotiaat villikot 😉

 5. Kiitos Suki,tänään tuli ihanaa postia! Käynnissä on tiukat kaavailut mihin nuo ihanuudet käytän…Tarmokas olet (taas) viime päivinä ollut!Anna

 6. Onpa ihanat pisarat! Minullakin on vanha säkkituoli odottamassa, että napsin sen sisältä täytteitä. Mitä kissat tykkää siitä täytteestä?Toivottavasti posti tuo teille huomenna jotakin pientä 🙂

 7. Myös täällä tykätään! Todella hienoja juttuja olet saanut taas aikaiseksi! (Eikös noiden pisaroiden viereen sopisi pari pilvi-tyynyä?)

 8. A) olen äitiyslomalla B) en katso tv:tä c) en tee ruokaa, jonka valmistaminen vie enemmän kuin 20 min. D) kun Varpu nukkuu, käytän joka sekunnin E) en nuku päiväunia F) olen Marsista. Ja kyllä mä nukunkin ja viime aikoina jopa enemmän kuin ennen. Minä vaan hereillä ollessani touhuan koko ajan, kun ei niiko osaa olla tekemättäkään. Ja Varpu siis on vaan niin kiltti, että se touhuaa mukana tyytyväisenä.

 9. Meidän perheessa on tapana kutsua jatkuvaa touhuajaa Hemuliksi. Muumeissahan oli se hilloa syövä reippailija-Hemuli, joka oli kokoajan vauhdissa.Ehkä tämä hyväntahtoinen rotumääritelmä koskee myös sinua 🙂

 10. Olen lukenut blogiasi ihan alusta saakka ja tämän seurailusta onkin tullut yksi päivittäisistä lempihetkistäni. Juttusi ovat aina iloisia ja inspiroivia.Viime yönä näin jopa unta blogistasi! Mutta se ei ollut mieluisaa vaan painajainen… Laitoit ensimmäisen videopostauksen ja sulla ei ollut mitään näytettävää siinä, vaikka se kesti monta minuttia. Teidän koti oli todella nuhjuinen ja seinät olivat violetit ja maalit rapisivat. Makasit sängyllä 9 (!) susikoiran kanssa ja olit itsekin aika epäsiistin näköinen. Olin todella ahdistunut koko yön ja tunsin itseni petetyksi. Mietin miten olet onnistunut saamaan niin freesejä kuvia, mutta todellisuus on toinen…Piti aamulla tulla heti tarkistamaan blogi! Ja se oli yhtä ihana kuin ennenkin. Näin paljon tätä seuraan, että tulee uniinkin. Kummallista 🙂 Kivaa viikonloppua! Ja ihanat tyynyt…-Hanna

 11. Hanna, nauroin aika kovasti lukiessani tuota viestiäsi. Mahtavaa, kun pääsee jo painajaisiinkin. Voi nyt en kyllä uskalla tehdä videopostausta ikinä. Paljastuu Varpusen pesän kaikki räjähtäneet ja nuhruiset salaisuudet, heh. No jospa ei ihan tuollaista olisi tiedossa. Ainakaan meillä ei ole ikinä 9 susikoiraa =)

Leave a Reply