Asiaa astioista


Ärsyttää. Miksi vauvojen ensilusikoita ei myydä kuuden seteissä ja ihan vaan valkoisia. Tuo kapoinen malli on meillä todettu parhaaksi, lusikka osa mahtuu hyvin suuhun ja on kevyt Vn itsekin huitoa. Mutta siis jos meinaa, että aina on puhdas lusikka hollilla, laatikkoon joutuu hankkimaan kaikenmoisia eriparisia lusikoista ja sehän se järkkäriä ärsyttää. Tuo valkoinen on Philipsin Avant-sarjasta, mukana tuli ällö sininenkin. Sillä syödään pimeessä.

Kun käytiin näillä ruokavälineostoksilla, niin hankittin myös tuollainen ensimuki. Se on niiko tuttipullon ja nokkamukin risteytys. Testataan joku päivä.
Parhaat lastenastiat löytyvät siis edelleen kirpputorilta. Nuo Mupetit hankin jo ajat sitten odottamaan pientä käyttäjää.

I get angry. Why don’t no one sell a simple, white baby spoons in 6 pax? We are noticed that thin and light spoon is best for us. We like to get more of those. That is Philips Avant and they sell it in two pack with ugly blue one. That one we use only in dark. We also bought that baby bottle + bill mug thing – don’t know what is the real name…bill bottle? We will test it someday. I think the best kid’s dish can still be found from flea market. These Muppet glasses I bought long ago to wait for Varpu.

8 thoughts on “Asiaa astioista

  1. I understand you perfectly! My selma has a drinking bottle with handles from NUK. She drinks on her own now, she is soon 7 months ; ) Have you tried IKEA for spoons? Varpu is so cute and very early! Selma can't sit on her own yet ; ) Agnes

  2. Jos haluaa tavaran määrää minimoida, pitäävaikka yhden lastenlusikan ruokapöytäleluna, ja varsinainen syöttäminen hoituu tavallisilla pikkulusikoilla.Nokkamuki on usein tarpeeton, noin 6 kk lapsi oppii jo juomaan pienen lasin reunasta.Kiitos kivasta blogista!

  3. hello! i love your blog and posted a link on mine! kleinundoho.blogspot.comnot understanding finnish, i would love to know where you bought the colorful wardrobe for the children's room?

  4. Sitä minäkin ihmettelin, miksei voida myydä yksivärisiä (valkoisia, ruskeita tai mustia) hyvän kokoisia lusikoita, joissa kuitenkin ruoka pysyy, etteivät ole niin latteita malliltansa, että ruoka putoaa lusikasta ennen kuin ruoan saa suuhun asti. Niitä hyviä oli harmillisen vähän. Ikeassa on sellaisia settejä joissa on nokkamuki, muovinen ruoka"lappu"kaukalo ja lusikka, niitä on valkoisenakin. Sieltä me sitten ostettiin monta pakettia (muistaakseni 2,50 paketti) mustia ja valkoisia. Meillä nokkamukit oli äärimmäisen käteviä, etenkin tuo tuttipullon ja nokkamukin risteytys, kun siitä on lapsen yhtä helppo juoda kuin tuttipullosta, eikä tarvitse aina ehtiä itse hätiin kun lapsella on jano.Seuraava ihmetyksen aihe on sitten lasten lautaset ja mukit, miksi jokaisessa ns. sarjassa on sellaisia erivärisiä mukeja sekalainen lajitelma, miksei voi olla vain yksivärisiä, selkeän tyylikkäitä. Helposti pinottavia.Onneksi on pino-mukit, ne muoviset kahvalliset pinottavat mitä ennenvanhaankin oli. Ja Etolasta olen löytänyt valkoisena. Samoin lasten lautaset, niistäkin saa sellaisen eriparipinon aikaan kun niitä tulee synttärilahjaksi ja joululahjaksi… *huoh* ja sitten ne on kaikki niin eri mallisia, on sydäntä, kukkaa ja nallea, niin ne ei pysy pinossa. Järkkärin kauhistuksia.

  5. Ihanat noi muppet lasit! Nokkamuki on hyvä juttu! Mun pieni poikani 1,5 vuotta osaa juoda lasistakin, mutta usein tapahtuu "äksidentti" kun on niin nopea liikkeissään. Siksipä meillä on nokkamukit kunniassa:)

  6. Heippa! Sulla on aina niin ihania valoisia kuvia, käsitteletkö kuvia jotenkin? Olisiko ohjeita? Oon vanha photoshopkonkari ja oon yrittäny lisätä vähän valoisuutta jne. mut en saa yhtä raikkaita kuvia silläkään.

  7. Hei,Minä en ole käyttänyt lapsillani mitään erityisiä lastenlusikoita. Ihan en ymmärrä moisten funktiota, yhtä hyvin nuo syövät tavallisilla metallisilla pikkulusikoillakin. Mutta minä olenkin tällainen jäärä, aika moni lastentarvike on minusta aivan turhaa kaupallista hapatusta… (Niin, nokkamukeja tai tuttipullojakaan en harrasta vaan 4 lastamme ovat kyllä oppineet nopeasti juomaan oikeasta lasista.)

Leave a Reply