Turva-alueVn pää on jo sen verran kopsahdellut lattiaan, että haemme sunnuntaina lainaan kaatuilukypärän. Tein myös pieniä turvajärjestelyjä kotona. Kiipeilyyn kutsuvan pöydän alle laitettiin toinen tosi paksu trikoomatto, joka nyt toivottavasti vaimentaa töyssyjä. Sänky näytti sen jälkeen hieman paljaalta (matto oli siis ennen sängyn päällä), joten yöllä piti puuhata uutta. Siitä seuraavassa postauksessa.

V’s head has hit too many times to the floor so we will loan baby’s soft helmet (?) on Sunday. I made few safety arrangement at home also. We put thick lacy mat on upon the another mat, so floor will be little bit softer.

7 thoughts on “Turva-alue

  1. Nukutko koskaan ? ehkä 2 tuntia ?? Nimimerkki: kateudesta vihreä…Ihanaa kun jatksat tehdä kaikkea. Ainoa aika kun voi tehdä omia juttuja on kun lapset nukkuu.

  2. Toivotaan että Varpu suostuu pitämään tuota kypärää. Meillä nimittäin ostettiin se vauhtihirmulle, mutta ei suostunut ilman itkua pitämään sitä päässään. Se siitä.Ulpukka

  3. Oijoi, onko teillä Illumesa-valopöytä(kin)?! Olen haaveillut siitä pari vuotta ja toivottavasti jossain vaiheessa se löytääkin meille piristämään petroolia (eli aika pimeää) yläkerran olohuonetta.

  4. Minä taas päätin että meille ei mitään kamalia kypäriä osteta vaikka kuinka pää kolisee! Kolissut on, mutta yllättävän nopeasti ne sen tasapainon ja alastulemisen hoksaa =) Oppiiko ne ikinä varomaan jos aina on kypärä päässä?!

Leave a Reply