Kiire on


No niin, konttaaminen ei riittänyt. Tällä viikolla Varpu, 6 kk, nousee omatoimisesti seisomaan tukea vasten. Nyt äiti tarvitsee taakse hankittujen silmien lisäksi yhdet sivuille.

Varpu’s very early crawling wasn’t enough for her. This week Varpu, 6 months, stands up and leans against to the table. Mother needs more eyes, to the back and both sides please!

16 thoughts on “Kiire on

  1. Ohhoh! Kyllä näistä 7kk vanhoista kävelijöistäkin aina kuulee juttuja, muttei usko ennen kuin näkee. Ensi viikolla Varpu varmaan kävelee. Rohkea lapsi!

  2. Heiii! Teillä on tuo Verner Pantonin valaisin-pöytä-hässäkkä! Oletteko olleet siihen tyytyväisiä ja minkälaisia kokemuksia? (naarmuuntuuko helposti jne?) Itsellä se on nimittäin ollut harkinnassa muutamia vuosia…-Vierailija-

  3. No ompas kyllä pienellä kiire!Ihan hassua nähdä noin pieni seisoskelemasa (tai edes konttaamassa).Meillä on saman ikäinen poika, joka tyytyväisenä sätkii ja potkii paikoillaan minkä ehtii mutta liikkeelle ei vielä pääse! Toisaalta onneksi. Koska sitten ne silmät tarvitsisi olla selässäkin. Kun noita siskon pieniä hiluja on joka puolella :/

  4. Reippailija 🙂 Poikani alkoi myös samaan aikaan seisomaan tukea vasten, lähti myös siitä kävelemään, huijui mitä aikaa. Pienet jalat vie mutta pää ei pysy perässä 😉

  5. Toi kiirus on niin tuttua!! Samalla tahdilla ja vauhdille meillä mentiin 6 kk ikäisenä. Eikä se tahti ole helpottanut 7,5 v ikään mennessä 😉 Onneksi on ollut niin "kovapäinen" lapsi ettei pienet kaatumiset ole tuntuneet missään. 1 vuotiaana tyttö oli aina mustelmilla ja ruvilla :DOnnea Varpulle uudesta taidosta 🙂

  6. meillä seistiin myös puoli vuotiaana,ja ei riittänyt silmät edessä ja sivulla,lapsi kaatui suoriltaan ja tulipahan kallon murtuma!onneksi ei vaarallinen,ihan itsestään paranevakin pienellä,jouduttiin vaan melkomoisiin ristikuulusteluihin,kun epäilivät pahoinpitelyksi!meidän piti näyttää "kuulusteluissa" että lapsi tosiaan jo seisoo,eivät uskoneet silmiään…kaikenlaista sitä vilkkaan lapsen kanssa sattuukin!pieni pps.hommattiin muuten sellainen pehmuste "kypärä",joka osottautui hyväksi!

  7. meidän lapsista kolmas, käveli kahdeksankuisena, 9kk neuvolaan juoksi huoneeseen sisälle, siinä oli terveydenhoitajalla ihmettelemistä. Nuorimmasemme aloitti myös siinä 8kk:n iässä. Ei kyllä tarttis, kun ei yhtään osaa varoa, eikä oikein tajuakaan mistään mitään.

Leave a Reply