Mainiot magneetit
Emman museokaupasta tarttui mukaan mainiot magneetit. Näistähän voi tehdä mitä vaan! Ekana voisi puuhastella jotain inkakuosia jääkaapin oveen ja myöhemmin vaikka koittaa noilla värialueilla saada jotain kuvioita syntymään. Mahtavaa. Voin lienee lisätä I love -listaani myös magneetit, tällä haavaa kun niitä on noin 20 erisorttista.

Yesterday I bought these excellent magnets from Emma’s museum shop (where the Wirkkala exhibition standed). At first I’d like to make some inca patterns to fridge’s door, after it try some odd figures with those color areas. Great, great! I have a list about things I love (Eames, woolen stockings, Dymo, buttons, trays, tapes). You can’t have too much of those. I guess I can add the magnets to my love-list (I have about 20 different sort of those)..

9 thoughts on “Mainiot magneetit

  1. Onpas kivat! Mulla oli joskus mielessä askarrella jotain tuon tyyppistä, jäänyt vain ajatustasolle.Mua harmittaa etten ehtinyt Wirkkalan näyttelyyn 🙁 Piti tehdä reissu sinne ja samalla Leikkilinnaan.

  2. Mainiot magneetit indeed! Musta se Emman kauppa oli muutenkin oiva piristys kun näihin Helsingin museokauppoihin on ehtiny jo vähä kyllästyy. Sieltä löyty kaikkea ah niin ihanaa! (mutta en kyl ostanu mitään, kumma kyl)Kettu

Leave a Reply