Postikortteja


Ennen joulua meillä oli Vn kanssa jälleen värikylpy ja tänään päätimme askarrella taideteoksista kortteja. Ostin Tiimarista taitettavia korttipohjia, joihin leikkasin pilvenmuotoiset aukot ja taakse liimasimme Varpun taideteoksesta leikattuja paloja. Hauskoja tuli!

Today we made postcards. Previously V had made piece of art with blueberry jam. We say it värikylpy when children paint with foodstuff. I cut cloud shaped holes to cards and glued pieces of art to the background. Nice cards!

9 thoughts on “Postikortteja

  1. nää on kyllä niin kauniita. ihastelin jo aiempaakin aikaansaannosta taannoin. miten nuo ruoka-aineet toimivat? siis lähinnä mielessä on, että alkavatko tuoksahtaa/pilaantua tuossa paperin päällä vai kuivuvatko hyvinkin?

  2. Tosi söpö blogi!Kolmannessa kuvassa oikeassa alareunassa näyttäisi olevan lintu, ihan hyvin 5kk ikäiseltä 😉

Leave a Reply