Rakkausoksa

Pakkanen paukkuu, joten askartelut jatkuu. En raaskinut heittää tuota jouluoksaa menemään vaan maalattiin se valkoiseksi ja koristeltiin uusiksi. Teimme pahvista viirinauhan ja testailimme samalla aiemmin hankittuja leimasimia. Nyt meillä on tuollainen rakkausoksa sitten.

It’s cold as h… so handicrafts continues. I didn’t want throw away that christmas branch so we painted white and decorated with new stuff. We made pennant ribbon and tested previously bought stamps. Now we have love branch! It says I love you.

9 thoughts on “Rakkausoksa

  1. Sä olet uskomaton. Täällä on pakko käydä kurkkaan vähän väliä mitä nyt olet touhuillut. Tehopakkaus! Ei voi muuta sanoa…Ulpukka

  2. Mahtava rakkausoksa! Itekään en raatsinu heittää omaa oksaa jorpakkoon ja pöydällä se vielä seisoo ihmetellen et mitäs nyt. Ehkä teen siitä vitsan jänikselle 🙂 No ei, kamala kettu, hyi.Kettu

Leave a Reply