LelukoriTänään tuiskutti laakassa, joten ulkoilu ei hirveästi huvittanut. Sen verran vaunuteltiin, että kävimme katsomassa onko se kastilaatikko vielä naapurikirpparilla myymättä. Onneksemme oli, sitä pääsemme pian tuunailemaan. Tehtiin sitten muu päivä Vn kanssa hieman sisähommia. Päätettiin järkätä lelulaatikko ja hitusen askarrella. Veimme kellariin sellaisia leluja, joilla ei vielä vuoteen päästä leikkimään, joten nyt mahtuivat yhteen koriin kaikki vanhat ja joulupukin tuomat uudet vekottimet. Korikin mahtuu hyvin sängyn alle. Kopan ostin tasan vuosi sitten Sokoksen alesta (oli muuten kolmen setti, joista yksi on nyt pyykkikorina ja toinen eteisen kenkäkaapissa huivikorina), oli vissiin sellaisia joulukoreja olevinaa, mutta minusta nuo on kyllä ympärivuoden tyylikkäitä.

Today it snowed so hard so we were inside almost whole day. We just drop by neighbour flea market and bought “miniatur box” (don’t know what is real name to it, but later you will see what I mean.) After it we decided to organize a toy box and make some postcards. We took some toys to the basement to wait that V grows. Now all old and Santa’s new toys fits in one basket and basket under the bed.

2 thoughts on “Lelukori

  1. Teillä on aina niin ihanan seesteisen näköistä.Pysyvätkö Varpun lelut lelukopassa kauaa? Meidän pieni mies oppi loppiaisena ryömimään ja lelukopan sisältö tyhjenee lattialle nykyään alta aikayksikön…

Leave a Reply