Meillä kontataan!


5 ja puoli kk ja meillä kontataan. Kääk! Neuvolatäti jo taivasteli aikaiset nelinkontilleen nousut, mutta oottakaahan kun saa kuulla, että nyt jo keksittiin vuorovedot ja vauhti. Nyt konttausta on ollut viikon verran ja tänä aamuna V hakeutui sillein puoli-istuvaan asentoon. Niiko heittää sen pyllyn tuonne vinoon lattialle. Vielä ei kuitenkaan irroita käsiä lattiasta. Eli alustuksena siihen, että äiti tarvitsee pian silmät selkään ja puuhastelut varmasti hidastuvat Varpusen perässä pysymiseksi.

Katsokaapa mikä paketti tuli eilen. Neuvottelen miehen kanssa kiinnitysmahdollisuudesta jo tänä iltana. Jos tekisin hälle lempi-intialaista, niin jospa suostuisi kaivelemaan porakoneen kaapista.

Sitten vielä pieni anomus. Löytyisikö kellään yllätysmunien sisusmunia tai niitä kauppojen leluautomaattien avattavia pikkumunia tai hiusväripurkkien kumihanskamunia tai yksinkertaisesti vain rikottavia helistimiä. Äiti tarvitsee niitä nyt kuumeisesti.

14 thoughts on “Meillä kontataan!

  1. Voi Lotta, pelastava enkeli. Niin monta, kun niitä raaskii antaa. "Toisen roska on toisen aarre" pätee tähän ja mummot ovat mahtavia! Siis kaikenkaikkiaan pyrin 30-50 kappaleeseen, mutta pienempiäkin eriä otetaan ilolla vastaan. Vaiva palkitaan kyllä =)

  2. Ihastuttava naulakko! Minä haluaisin kanssa… joku kaunis päivä sitten.Varpulla melkoinen meno päällä, meidän nuorimmainen lähti kanssa tosi aikaiseen liikkeelle. 8 kuisena käveli 🙂

  3. Sitä itsekin haluaisin tiedustella, että mistä kyseisen naulakon saisi edullisimmin? 🙂 tai mistä sen olette itsellenne hankkineet?Ihana blogi, meillä tätä lukee myös mies!

Leave a Reply