Lahjaliiottelua


Varoitin teitä jo ennalta tästä meidän lahjamäärästä. Perhe ja ystävät ovat menneet sekaisin Vn tulosta, se on nyt varma. Ja jotta kaivaisin selittelykuoppaani vielä syvemmäksi, kerron, että tässä ei ole edes vielä kaikki. Esimerkiksi turvaistuin (!!!) puuttuu kuvista. Tällaista työläisperheen lasta oikein hävettää näyttää nämä, ettei kukaan vaan luule että täällä leuhkittas. No meidän Vlla on nyt yksinkertaisesti tämän joulun jälkeen leluja enemmän kun äidillään ja isällään yhteensä koko lapsuudessaan. En voi muuta kun kiittää kaikkia lahjan antajia ja toppuutella tulevia vuosia ajatellen. Tätä menoa V tarvitsee kaksi lastenhuonetta.

11 thoughts on “Lahjaliiottelua

  1. Ihania lahjoja. Ensimmäinen vauva yleensä pistää sukulaisten päät pyörälle 🙂 Voi, tuon Marimekon mustan pallobodyn haluaisin myös meidän vauvalle ja tyttärelle saman paitana. Täällä uskallan sanoa, että valitettavasti meidän joulupukki ei osannut tuoda yhtä kivoja lahjoja, olisi edes tuonut mitä pyydettiin…

  2. Älä turhaan huoli, että kuulostais leuhkimiselta 🙂 Ei ollenkaan. Olen ihan varma että kun meillekin jossain vaiheessa se ensimmäinen toivottavasti putkahtaa, sukulaiset ja ystävät hullaantuvat täysin! Äitini on jo ilmoittanut etukäteen, ettei lahjojen tuloa voi sitten estää ;)Aivan ihania lahjoja, lahjojen antajat näyttävät tuntevan makusi. Vähän kauhistuttaa, että sitten joskus jos se vauva tulee, niin taloon tulee paljon tavaraa josta en itse oikein välitä =/ Tuntuu tosi turhamaiselta, mutta…

  3. Kummipoikani vietti ensimmäistä jouluaan ja sai huimat 19 pakettia. Se on ihan ok, mutta itse olen sitä mieltä, että mitä vanhemmaksi lapsi tulee ja alkaa ymmärtää lahjatouhua, lahjojen määrää pitäisi rajoittaa jos vain suinkin voi siihen vaikuttaa. Ja tietysti myös se on tärkeää MITÄ ostaa: jos lapsi haluaa esim. uuden puhelimen ja mp3-soittimen ja odotttaa, että ne molemmat myös saa ja näin käy, on minusta jotain pielessä.

  4. kivoja lahjoja.mekin oltiin oltu ihan hävettävän kilttejä.Mutta onneksi meidän(kin) tontut ymmärtävät että laatu ennen kaikkea.eli ei saatu muovia ja krääsää.

  5. Kivoja paketteja on Varpu saanut:) Meilläkin oltiin oltu ihan hävettävän kilttejä. Onneksi meidän(kin) tontut luottavat laatuun->ei saatu turhaa muovi krääsää tms.

  6. Voi, odottakaapa niitä 1-vuotissyntymäpäiviä! Silloin lahjoja vasta tuleekin ovista ja ikkunoista. :)Meidän kohta 2-vuotiaalla on jo nyt niin paljon (muilta saatuja) leluja, että hirvittää. Ihan surutta olen antanut vähemmän tunnearvoisia hyväntekeväisyyteen. Siitä tulee hyvä mieli itsellekin. Sen sijaan kirjat ei mene koskaan hukkaan, ne on ihan mahtilahjoja. Tiinan kommenttiin: samaa mieltä, ennen odotettiin hartaasti, että saatiin esim. polkupyörä joulu- tai synttärilahjaksi. Nykyään kukaan ei kai joudu odottamaan, vaan tuollaiset "perusjutut" ostetaan heti kun tarvetta ilmenee.

  7. No hei, Varpu on vain ollut kiltti! Vanhemmat ei ehkä olleet yhtä kilttejä lapsena, niin ei pukki tuonut heille yhtä paljon… ;)(Oikeasti komppaan kyllä Tiinaa ja m-a:ta, lapselle tekee hyvää, jos ei saa heti kaikkea. Oppii kärsivällisyyttä ja sitä, että aina ei vain voi saada kaikkea, vaikka kuinka haluaisi.)

Leave a Reply