Voi Jamie!

Jälleen yksi nettikauppa, josta voisin ottaa kaikki, joten en siis osta mitään. Selailen valikkoja toinen toisen perään enkä osaa päättää mitä tilaisin (siis mitäänhän en välttämättä tarvitsisi). Loppujen lopuksi kyllästyn ja kliksautan rastin yläkulmasta. Hyvä Suki, halvaksi tuli. Toisinaan vien virtuaalishoppailun niin pitkälle, että kliksauttelen toiveet ostoskoriin, hymistelen ihanille löydöille ja kliks. Jälleen rasti kylmästi ja rahat säästyi. Huom! Topshopilla ostokset jäävät ostoskoriin ja odottavat siellä, kun taas ensi kerran menee. Tämä on vähän niiko jättäisi kaupassa tavaran kassalle varaukseen.

Vielä tuohon Jamien maailmaan. Tuollaisia hillopurkkeja voisi tehdä itse tulevista tyhjistä pilttipurkeista. Pian näette.

8 thoughts on “Voi Jamie!

  1. Voi ei, en taida uskaltaa edes käydä tuolla nettikaupassa! Minulla tulee yleensä yhtä halvaksi nettishoppailut; kerään vain tavarat ostoskoriin ja sitten klikkaan ruksia. 😀 Mitenhän nyt käy, kun minun pitäisi oikeasti jotain tilata? No, ehkä se sitten onnistuu…

  2. Kiitos magneeteista! Kirjekuori paketteineenkin oli niin kaunis, että en meinannut raaskia avata! Pääsivät jääkaapin kylkeen.

  3. Tuosta lemoncurdpurkista tuli mieleen… Meilläkin alkaa kohta sosetalkoot ja ajattelin pakastaa isompia määriä tulevaisuutta varten suoraan pilttipurkkeihin. Näihin purkkeihin sitten tarvitsenkin hienoja etikettejä! Kurkkaas Suki postilaatikkoon, tilausta etiketeille pukkaa 🙂

  4. Tein pienen testitilauksen eli keräilin pari pientä juttua ostoskoriin. Postikulut Suomeen olivatkin sitten niin törkeän kalliit että en varmasti tilaa yhtään mitään! Tiina

  5. Jamien on kyllä nero. Britit tosin syö niin roskaruokaa että hienoa kun joku yrittää "valistaa" sitä kansaa. Jamien keittokirjat on loistavia.

  6. Itekin oon kreisinä tähän nettikauppaan ja oli lähellä etten tilannu sieltä sellasta tupakalle ja timjamille tuoksuvaa kynttilää (tuoksufriikkinä miellyttää se että tuoksu on sekoitettu Ranskan Grassessa joka tunnetaan parfyymien syntysijana…) No en sit tilannu mut ehkä myöhemmin…Nilkkiä vaan että noita ruokajuttuja ei saa tilattua Suomeen, elintarvikkeita ei kait saa maanrajojen ulkopuolelle lähettää nääs. Pölöä.Kettu

Leave a Reply