Sanna Annukan SielulintuSanna Annukan uudistuneet sivut ovat nyt auenneet ja Ullan kanssa odottamamme kauppa samointein. Siellä on aivan ihastuttavia puulintuja, pientä ja suurta kokoa. Kyllähän pikkuvarpusen pitäisi sellainen saada, mutta ei taida raaskia, ainakin on mietittävä yön yli. Pieni maksaa palttiarallaa 90 e, iso 110 e. Kyseessä on tietenkin limited edition ja sata ensimmäistä (molemmissa koossa) ennättää saada oman lintusen. Voih, voih. Mitä teen?

6 thoughts on “Sanna Annukan Sielulintu

  1. Oijoi, pelkäsin tätä päivää. Huokaus. Minunkin on varmaan pakko mennä rasti-shoppailemaan. Toivottavasti en transsissa ehdi painaa "tilaa-nappia"…

  2. Pieni lintu on kyllä söpö… Minä mietin vielä printin valintaa. Luultavasti Archipelago, mut kun haluisin ne neidotkin. Help!t.Ulla

Leave a Reply