Meidän joulua
Vaikka olen täysin jouluihminen, en kuitenkaan ole mikään koristelija. Meidän kodin joulu tulee kynttilänvalosta, joulun tuoksusta, herkuista ja muutamasta simppelistä koristeesta (mieluiten valkoisesta paperista). Tänä jouluna riittävät kauniit paketit, ikkunaan ripustetut lumipisarat ja possunuhassa askartelema koristenauha. Olen hankkinut joskus Espanjasta karnevaalikaupasta tuollaiset suuret valkoiset kennopaperikoristeet. Ne pääsevät joulupöytään. Ja kulhoon tietenkin Fazerin uusia Nordic Gourmet -herkkuja. Ne eivät säily kauaa.

8 thoughts on “Meidän joulua

  1. Kauniin näköistä :)Meidän avaisanoja tänä jouluna on virkatut valkoiset lumihiutaleet, kävyt sekä pienet linnut. Kynttilöitä en uskalla polttaa, koska meidän kissat hyppivät ja juoksentelevat kaikilla tasoilla ja pöydillä. Muuten tunnelmavalaistus on tärkeää 🙂

  2. Sellainen simppelisti koristeltu joulu onkin paras joulu, jos joskus vielä joskus saisi itsekin sellaisen, mutta se edellyttäisi simppeleitä puitteitakin. Kauniita koristeita ja ihanan näköisiä nämä Nordic Gourmetit, pitääkin kokeilla.

  3. Kauniin harmonista teillä!Minäkään en erityisemmin ripottele girlandereita ympäri asuntoa. Meillä joulukoristeena toimivat jäälyhdyt ulkona (kohta tusina tullut niitä pihalle kumottua…), iso valotähti ikkunassa (sinulta ostettu) ja joulukuusi sitten lähempänä aattoa. Kuusen koristeiksi rankattiin tänä vuonna sinulta saatu pisara-idea, karkkitikut (perinteinen must!) sekä mar3ngin blogista löydetty marimekon-orava-piparkakku-idea.Minun ehdoton joulukonvehtiherkku on perinteinen Brunbergin tryffeli. Muistan kuinka lapsena katsoin joulunpyhinä vanhaa Prinsessa Ruusunen filmatisointia ja söin tryffeleitä…

  4. Kauniit nuo kennopaperikoristeet. Huomenna pääsee ostamaan joululahjan itselle, kun SannaAnnukan uusi kauppa avaa! Ihanaa!!t.Ulla

Leave a Reply