Meidän mekkoTänään on mielessä pyörinyt se ruusumekko ja kun V kyläilyltä palattuamme nukahti päikkäreille, äiti ommella surautti liivihameen. Kangas löytyi kaapista, mutta se oli verhoilusellaista. Aika tönkkö tuli. Jospa eka pesu pehmittäs. Kahta samalaista nappiakaan ei talosta löytynyt, joten eripariset olkoon harkittu yksityiskohta.

7 thoughts on “Meidän mekko

  1. No niin, näppäräkätinen äiti surautti Varpulle ruusumekon tuosta vaan 🙂 Eri pari napit kruunaa teidän tyylin ja mekko on varmasti uniikki ;)Suloinen mutruhuuli Varpu <3

  2. ihana matto ja ihana mekko, mutta kaikista ihanin on varpu. suloisista suloisin! mietinkin muuten, että koskakohan pyöräytät mekon itse, ja äkistihän se sieltä tuli. täytyy pykätä sellainen sienallekin, kun pääsen kotiin ja ompelukoneen luokse. kyllähän tyttö yhden mekon tarvitsee. ja tuo matto, se näyttää kerta kerralta paremmalta! 🙂

Leave a Reply