Yksi kliksautus = yksi rokote (ja nyt toimii)

Nyt voidaan auttaa! Sain kutsun hyväntekeväisyyteen, joten tottakai me kaikki Varpuslaiset osallistutaan eikö totta? Tuossa ylhäällä on banneri, jota kliksauttamalla lahjoitat jäykkäkouristusrokotteen yhdelle vastasyntyneelle. Yksi kliksautus = yksi rokote. Mahtavaa! Tämä Pampersin ja UNICEF:in rokote-kampanja on voimassa 1.12.2009–21.12.2009 välisenä aikana ja sen päätyttyä saamme tietää kuinka monta rokotetta Varpunen keräsi. Ihanaa, tulipa hyvä mieli.
Nyt kliksauttelemaan!

PS. Ja aiemmille tiedoksi, että sain nyt lisäohjeita tuon bannerin laittamiseen, joten jospa toimisi nyt paremmin täältä tekstilaatikosta. Tuo Bloggerin reunavalikko on liian pieni, joten koko banneri ei tule siellä näkyviin eikä kaikki pääse painamaan. Mutta nyt siis klik, klik!

12 thoughts on “Yksi kliksautus = yksi rokote (ja nyt toimii)

  1. Minä yritin jo kliksautella, mutta tuntuu, että linkki ei ihan toimi. Näyttää vain siltä, että sivun reunassa on kuva, mutta että siitä ei mene linkkiä minnekään. 🙁

  2. Samoin, mä olen kliksautellut ihan hulluna ja mitn ei tapahdu. Sen tiedän, ettei klikautuksen tule viedäkään mihinkään muulle sivulle vaan pysytään blogissa, mutta sitten taas ei tiedä vörkkiikö vai ei. Laitoin meiliä bannerin lähettäjälle, saan huomenna varmasti vastauksen. Kliksautellaan siitä huolimatta vaikka pelkkää kuvaa =D

  3. minä sain klikattua. nyt minullakin näkyy ainoastaan joku kuva, eikä painiketta näy enään. onkohan niin ettei sitä voi painaa kun kerran ja minä sain tuon kunnian? No toivottavasti saat bannin toimimaan, niin kaikki voivat osallistua tuohon mahtavaan hommaan!

  4. kyllä mie sain ainakin klikattua. se kuva vaihtuu vaan ja kertoo kuinka monta klikkausta on klikattu. en tiedä, voiko tuo johtua nettiselaimesta ettei kaikilla toimi. itselläni on mozilla firefox käytössä.

Leave a Reply