Perjantaishoppailua


Lähdettiin Vn kanssa hakemaan Liberokerhon ilmaislahjaa Lindexiltä, mutta loppuhan ne paketit oli niin Aleksanterinkadulla kuin Forumissa. No lapsihan opetetaan sitten lohdutusshoppailuun tietenkin. Aattoillan asu on nyt löydetty enkä malttanut millään jättää kuvaamatta. H&M:n neulehaalari on liikkis ja päähän samasta paikasta jättirusettipanta, so chic!

Ja nyt alkaa hammashuoltokin toimimaan Varpusilla. Ystävän vinkistä vaariutuneena haimme Jordanin puruleluhammasharjan, jolla neiti voi opetella ihan ite. Sitä äitiyspakkauksen pitkulaa, kun ei uskalla antaa ettei työnnä kurkkuun.

3 thoughts on “Perjantaishoppailua

  1. Uskomattoman kaunis neuleasu! Suuret rusetit sopivat Varpulle aivan täydellisesti!Kiva, jos lapaset ovat mieleiset ja etenkin jos ovat hyvät pienissä kätösissä (tai tassuissa kuten minä vielä omalle 7v "vauvalle" puhun;))Kortti oli tarkkaan harkittu =D

  2. Neuleasu on kaunis, olen katsellut sitä jo montaa kertaa, josko ostaisin. Saanut kuitekin sitten pidettyä näpit tähän asti erossa. Pantakin oli juuri sellainen kun voisin kuvitella omille tyttärilleni. Arkeen hiukka iso, mutta juhlissa käy kaikki.

Leave a Reply