RetroiluaIhastelin joskus Little Fashion Galleryn mekkoa. Vanhasta gobeliinityylisestä kissakankaasta tehty leninki maksaa siellä 71 e (ihan liikaa meille) ja itse asiassa jäljellä on enää suuria kokoja. Huomasin tänään Minityylin joulukalenterissa Marakattimarssin tarjouksen. Vanhoista kankaista ommeltuja ihastuttavia liivihameita saa tämän päivän ajan 19 e:n hintaan. Oisin halunnut tuon ruusumekon, mutta se on ihan liian suuri meille. Koko on 98 cm. Ostakaa nyt joku pois tuo ihanuus. Minä jouduin ehkä suuntaamaan kirpputorille ruusukankaan metsästykseen.

5 thoughts on “Retroilua

  1. Ihania pikku tytölle . Olen aikoinani pakottanut mummoni ompelemaan minulle mökin vanhoista ruusukkuvioisesta gobellinikankaasta hameen ja pikku boleron. Harmi että eivät ole enään tallella. Ikää taisi olla 10 v. ja asennetta enemmänkin…

  2. No niin on! Voi kun löytys sun ruusuasu vielä, ois aika kuumaa kamaa. Ai niin eilen tuli mulle se Varpun neulepaita ja niinkun varotit, koot ovat pieniä. Kirjotin Smallablelle voisko vaihtaa, ei oo vielä vastannut. Tuo ei nimittäin mene kun viikon =) Ootko joutunut koskaan palauttaan/vaihtamaan mitään niiden kaa?

  3. Olen vasta ihaillut näitä Smallablen juttuja. Odotan että heillä alkaa ale, meiltä ei puutu mitään. Ostan kuitenki aina aleista hieman "varastoon" isompia kokoja. Ymmärtääkseni sen vaihdon ja palauttamisen ei pitäisi olla mikään ongelma.

Leave a Reply