Kiitokset ihanat blogiystävätVoi mahotonta, kun te olette kilttejä. Varpun pikkusormet ja jalat pysyvät nyt lämpiminä, kun te taitavat neulojat, A+a:n sukkataituri A ja Me, myself & I:n lapasloihtija Mar3ngi, olette pistäneet puikot heilumaan. Täällä koitetaan nyt juonia jotain vastalahjaa. Ja korttikin pääsi suorilta kollaasiin, aihe oli täydellinen ja tuskin sattumaa. Kiitos, olette kultaisia!

4 thoughts on “Kiitokset ihanat blogiystävät

  1. Thihii, olkaatten hyvä :)ps. pikku A:n terveiset Varpulle:"Ä.-äö,0.´öö-vlgf vnklllcv,. ……….. x" (ylsi tuohon näppikselle ja kirjoitti jotain vauvakieltä, kun en minä ainakaan ymmärrä tekstistä mitään?)

  2. No tepä saitte kivat neulomukset ja varmasti ihanan lämpöiset 🙂 Mun piti kommentoida jo tuonne alemmas niistä lapasista, mutta taitaa asia olla tällä erää hoidossa. Jouluhulina töissä on niin valtava tällä hetkellä, etten ehtinyt heti vastata.Anu

Leave a Reply