VoittajatAamu alkoi arvonnalla, ta dat ta daa! Ensimmäisenä arvoimme pilvimagneetit ja läjästä vedettiin suuhun suoraan AU. Pilvikortin arvonta olikin tiukempi taistelu. Kouraan tarttui kolme lappua, joista ensiksi maisteltavaksi päätyi 3v3.
AU:n vasemmalla puolella oli Post-it lappu, jossa tehtäviä työjuttuja. AU:lla oli muuten kaksi postausta, mutta Ei kahta arvontalappua epäilijöille . 3v3:lla oli 3D-malleja puuhaava poikaystävä. Tuntomerkkeihin osuneet osallistujat, laittaakaa yhteystietonne pikkuvarpu@gmail.com, niin palkintoa kolahtaa luukusta.

PS. Ja olen pahoillani tärähtäneestä kuvatarjonnasta. Arvontatilanne ei ollut niin jännittävä, että kädet tärisivät. Kuvaajalta vaadittiin enemmänkin ripeyttä, jottei tulosten lukeminen olisi siirtynyt huomisaamun aamuvaippaan.

3 thoughts on “Voittajat

  1. Hip Huraa! Yhteystiedot toimitettu sähköpostitse. Postauksia oli muuten kaksi siksi, että allekirjottanut oli niin innoissaan osallistumassa arvontaan, että ei huomannut kommenttien valvontaa! Piti äkkiä vain osallistua uudestaan kun luulin, että Blogger yritti hyljeksiä minua! (Pöljä) 🙂

Leave a Reply