Joululahjatrikoot


Titityy!

Kiitos jo kamalasti aktiivisille arvontaan osallistujille. Vielä kun saman massaliikkeen saisimme tuohon rokotekampanjaan, niin kylläpä tulisi meille hyvä mieli.
Luin innoissani eilen noita vasemman puolen näkymiänne. Heeh. Siellähän oli hävittäjälentäjistä sohvalla rötköttäviin miehiin ja kaikkea siltä väliltä.
Tietenkin koitan piipahdella teidän kävijöiden blogeissa ja heti eilen löysin sieltä uuden kivan seurattavan. Yksi minulle täysin uusi blogi innoitti shoppailemaan jopa Vlle joululahjatrikoot. Shhh, ei kerrota – siis Vlle. Mutta siis Vesimiehen ajan kodissa on kyllä tyyliä. Ihania mööpeleitä ja tavaroita!

3 thoughts on “Joululahjatrikoot

  1. Hei taas. Ihana että löysitte Mini Rodinit. Noi on super hienot. Ens lauantaina on Sisukas Netillä ystävämyynti espoossa (osoite on heidän sivuilla). Ostin sieltä Mini Rodinin vanhojen mallistojen aarteita edullisesti viimeksi kun kävin.

Leave a Reply