Kiva päivä.Huh, what a day. Äidillä oli tänään hieman puuhaa ja siinä lomassa tietenkin vauvanhoitoa. Nyt ymmärrän miksi pikkuruisten kanssa ollaan äitiyslomalla.

Yhdistin tänään vauva-arkeeni yhdet levynkansikuvaukset sekä erään joulukortin suunnittelutyön (työaika alkoi toissa yönä 01:00 ja päättyi tänä yönä 02:00) . Hauskaa se oli olla taas “töissä” ja totta vie toisenlaista kuin aiemmin: kädet eivät meinanneet riittää, kärsivällisyyttä vaativia ruokailutaukoja juuri kun ollaan parhaassa vauhdissa, Vn äiti-ikävää Pisarapilven sylissä olohuoneessa (vaikka kokemusta siinä sylissä on vauvoista tuplasti enemmän) jne. jne. Ja harvemmin sitä on tullut töitä tehtyä tissi esissä. Mukavan työleikin, erittäin taidokkaiden kuvien ja kaiken kaikkiaan todella tyydyttäviin lopputuloksiin pääsemisen rinnalla oli ilo huomata itsessä kasvua. Miten sitä nykyään onkaan kärsivällinen ja tyyni, vaikka kaaos pyörii ympärillä V säestyksellä. Hieno tunne, siis se oma tyyneys.
Kun tänään tuotettu materiaali on julkaistavaa, niin pistän teillekin nähtävää. Siihen saakka meitä piristäköön nämä hauskat jättihelmet, jotka kävin toissa päivänä ostamassa ystävänmyynnistä kympillä. Ne piristivät pikkujouluasun ja pääsevät pian roikkumaan V Hang it alliin!

6 thoughts on “Kiva päivä.

  1. Hei, tuli vaan mieleen kun sulla on niin loistavia ideoita, että onko kokemusta tai vinkkejä miten säilöä lattialle keräytyvää johtopaljoutta? Menee hermot läppärien yms. johtojen kanssa eikä asuntoon kuulu erillistä työpöytää vaan kaikki tehdään keittiönpöydällä tai sohvalla, jotka ovat aika lähekkäin.Ajattelin, että sulla vois olla vinkkejä!

  2. Nooruska, ei oo ideoita kyllä piuhoihin. Ongelmana ne on täällä meilläkin. Itse olen kyllä monet liian pitkät piuhat kieputtanut nätiksi nipuksi ja teipillä kiinni, ettei turhaan luikertele lattioilla. Sitten on muutama sellainen johtokiemura, mitä vissiin Golla teki joskus, jolla saa niputetuksi useamman johdon yksiin…Kaikki aparaatit sais olla miun puolesta johdottomia.Helmi, ihan kuule perusdigipokkarilla, Canon Ixus 950 IS. Ilman salamaa tietenkin ja hieman niitä kameran valotussäätöjä testailemalla saa jo ihan kelpo kuvaa aikaiseksi.Fedja, Hämeentiellä oli loppuviikosta Criffin & co.n ystikset – sieltäpä sieltä..

  3. Tsemppiä, olen itse freelanceri ja tuo lasten kanssa työskentely on tuttua. Onneksi kaikkeen tottuu… Kiitos tuosta kamera vinkistä. Olen etsinyt uutta kameraa ja tarvin vinkkejä mikä olisi hyvä.

Leave a Reply