Levyt värijärjestykseen


Juuri tämän takia blogit ovat mahtavia! Virtuaalivierailin eilen 14a4:n Hannalla ja mitä nerokasta järkkäilijänsilmäni näkivätkään. Cd-levyt värijärjestyksessä! Miten minulta on voinut mennä tämä ajatus ohi, vaikka kirjoja olen värijärkkäilly jo vaikka kuinka kauan. Voi kiitos Hanna, mikä ihana aamupuuha minulla tänään olikaan.

10 thoughts on “Levyt värijärjestykseen

  1. Omat levyt oli aikoinaan värijärjestyksessä, mutta mieheni haluaa pitää pitkälti yli 500 levyn kokoelmansa aakkosissa – että kuulemma löytää jotain. 😀

  2. Mullakin on niin paljon levyjä että värijärjestys olisi vaan ihan liian epäkäytännöllistä. Näyttää se silti kivalta tuossa kuvassa…

  3. Tosi kivan näköistä, harmi kun itellä ei pahemmin cd-levyjä ole, olen enemmänkin elokuva keräilijä, vois yrittää soveltaa tuon saman DVD kokoelmalle. 😀

  4. Hehe, ehdotin miehelleni että järkkäämme hänen vinyylilevynsä (400 kpl) siten, että poistamme kaikista kannet, ja jätämme vain mustan vinyylinreunan näkyville. Mieheni _ei_ ymmärtänyt huumoria, vaan uhkasi minua minut bännäävällä sormenjälkitunnistinlukolla vinyylikokoelmaansa. CD:t olen jo siirtänyt koneelle, koska en keksinyt niille sopivaa säilytyspaikkaa tyhjissä lundioissamme ;)Taidan siirtyä värikoodaamaan työhuoneemme katastrofaalista kirjavalikoimaa…..

  5. Levyjen järjestämisen värien mukaan ymmärrän ja voisin tehdä niin itsekin jos omistaisin paljon levyjä ja ne olisivat esillä. Hyvältähän tuo meinaan näyttää. Mutta musta se on ihanaa että kirjat ovat sekaisin, väreistä viis. 🙂 Makuasioita.

  6. SUCH a great idea .. I did it this and looks really nice!Great blog .. very inspirational .. yesterday I finally painted two stools white that I have been meaning to do for over a year, and ( haha ) we also ordered photofiles from MUJI ( I didnt know MUJI was online! ) Hurrah & Kiitos !!

Leave a Reply