JoulukortitKuten olette varmasti huomanneet, että tuo tarrailu ja teippailu on lähellä Varpusten sydäntä. Tietenkin meidän joulukortit kuuluvat tarrailuteemaan. Sukulaisilta ja ystäviltä tulee varmasti pian korvista meidän perheen liiman tuoksu.

Päätin olla kekseliäs: mitä sitä pelkällä kortilla, kun mukaan voi yhdistää kätevät joulutarrat. Sulkee sitten paketit tai pistää vaikka kinkun kuvan jääkaappiin.
(Tuosta omasta arkista on jo sydän käytetty isin joulupakettiin)

15 thoughts on “Joulukortit

  1. Hei missä sä muotoonleikkautat sun tarra-designit (vai onko olemassa joku hypersuperkotivehje josta en tiedä)?Itse vähän vannoin että pidän äitiyslomalla sapattivapaata kaikesta leipätyöhön viittaavasta, mutta sormet syyhyää jo pahasti photarin ja indesignin pariin.On muuten ihana idea nuo joulutarrat!

  2. No voi mahdotonta, kiitokset jälleen kehuista! Haluisitteko oikeesti näitä kortteja? Nämä on siis A5-kokoisia tarra-arkkeja, ei pahvia, vaan siis tarraa, jossa vielä näkyy ne tarramerkitkin taustalla. Itse piirsin tussilla sinne nuo viivat. Jos joku näitä haluaa oikeesti, niin laittakaa meiliä perjantaiaamuun mennessä pikkuvarpu@gmail.com. Silloin saisin kortit teille matkaan vielä perjantai-iltana. Olisi 1 e:n kappale + postarit. Ja otan siitä pois nuo meidän perheen toivotukset =D

  3. Onko näihin mahdollista saada omat nimet toivottavat -tekstin perään, vai onko se liian iso homma muuttaa? 🙂

  4. sä oot vallan mainio! :okivat ja hyödylliset kortit. mä olen syntynyt peukalo keskellä kämmentä, joten unicef saa multa korttitilauksen joka vuosi.

Leave a Reply