Tauluaskartelua

Ryhdyin tänään kokoamaan seinäkollaasia ja tietenkin siihen piti tehdä uusi pikkutaulu. Olen kerännyt nättejä papereita talteen: lahja- ja koristepapereita ja jopa kirjekuorien sisäkuosit ovat monesti aikasta kivoja. Helsingin kaupungilta jos saat postia, niin tsekkaappas kuoren nurja puoli. Se on tyylikäs graafinen muunnos Helsingin kartasta. Näkyy tuossa boksissani vähäsen, tuo vihreä pohjainen..

No pilviä ja pisaroita rakastavana puuhastelin taulun: “Vaikka taivaalta sataisi puukkoja, tulen antamaan sinulle suukkoja.” Se tulee liittymään siihen minun kollaasiin. Pian näette.

3 thoughts on “Tauluaskartelua

  1. ei voi olla totta…kerääkö joku muukin esim. kirjekuoria talteen kauniiden paperien takia… luulin olevani ainoa!mutta olenko ainoa, joka AiNA repii kaikista shampoo yms pulloista etiketit pois??! ja yleensäkkin ostaa ne pullot ulkonäön perusteella, esim. hammastahnaputkilot…

  2. Hei Hannele, et ole yksin =) Yhdyn purtilotapoihisi ja suosin myös tyylikkäiden pullojen uudelleen täyttämistä paremmalla (mutta ehkä rumemmassa purkissa myytävällä) tuotteella.

Leave a Reply