Kollaasit

Kuvakollaasit ovat olleet ehdottomasti parin viime vuoden suosituin sisustusilmiö. Itsekin olen koonnut useita kymmeniä eikä niiden viehätys kyllä lopu vieläkään. Jaksan aina vaan ihastella ja tutkia näiden kuva-antia. Mielenkiintoisimmissa on tauluja, kortteja, kuvia ja tavaraa, pientä ja isoa sopivassa suhteessa ja siististi sotkussa.

Mietin tuossa V nukuttaessa, jos vaikka huomenna kävisin kaapit ja loodat läpi ja keräisin kasaan hauskoja kollaasimatskuja. Voisinpa vaikka koostaa keittiöön jotain pientä. Siinä olisi huomiselle puuhaa. Mietitään, mietitään.

8 thoughts on “Kollaasit

  1. Mulla on jo kauan ollut mielessä rakentaa joku kollaasi seinälle, mutta.. Mikä seinä? Mitkä kuvat? Miten? Kollaasintarvettani olen tyydyttänyt pienemmillä esine-kuva-kollaaseilla, joita on helppo vaihdella… Laatikoiden pohjilta löytyisi ihania matkoilta ja lehdistä kerättyjä kuvia… Nää on taas näitä, jotka menevät listalle "Teen sitten äitiyslomalla" 😀

  2. kaipa kollaasiksi voidaan laskea myös teini-ikäsisen tyttären erilaisilla leikekuvilla peittämä seinä…tytär 14v on tosiaan peittänyt huoneestaan yhden seinän erilaisilla lehtikuvilla, pääasiassa ne on jotain muotikuvia tms. Hieno sekin on, kunhan siihen ensin tottui. Huone on muuten valkoinen, joten yksi tummahko seinä on ihan mukava piriste. Mira

  3. Ihania kollaaseja, varsinkin tuo ylimmän kuvan, ehkä värit tekee sen. Minullakin on ollut haaveissa, mutta tällä hetkellä ei ole vapaata (remontoitua) seinää. Kunhan saadaan portaikko kuntoon, sinne ajattelin tekaista. Olohuoneen seinää olen myös miettinyt, mutta siinä on niin ruma tapetti etten tiedä pelastaako sitä mikään kollaasi.Laitathan sitten kuvia kun saat tehtyä! 🙂

  4. Kuvakollaasit ovat parhaimmillaan katsaus tekijänsä sielunmaisemaan: siellä on sulassa sovussa matkat, ystävät, muistot, suku ja taideteokset. Ehkä seuraavaan asuntoon toteutan omani.Mielenkiinnolla odottelen josko sinun kollaasi valmistuisi. 😀

  5. Jee! Vihdoinkin voin hyödyntää leikki-ikäisten parhaat piirustukset, kun kasaisi tällaisen kollaasin seinälle. Meillä on yksi seinä kuin luotu tähän: 1,80cm leveä "irtoseinäke", jonka takana menee portaat ja seinä on keskellä taloa tukirakenteena. Aikaisemmin jo mietin jotain tällaista, mutta tämä potkaisee liikkeelle. Thanks <3

  6. ihanaa suki! minulla on ollut kehykset odottamassa jo kesästä saakka ja osa kuvistakin, mutta ehkäpä nyt viimein saan naputettua seinälle kollaasini, kunhan vähän annat vielä inspiraatiota 🙂

Leave a Reply